Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjeh

Kate Moss i njezina kopija na naslovnicama Voguea

kate moss
01.05.2013.
u 19:45

Neki smatraju da je ovo i pravi trenutak za Katein dostojanstven odlazak iz manekenskog svijeta jer je u posljednje vrijeme sve manje angažiraju.

Na svjetskim modnim pistama pojavila se tek prije dvije godine, a modni kritičari odmah su je prozvali nasljednicom Kate Moss. Britanka Cara Delevingne zaštitno je lice Burberryja, nosila je revije svih poznatih brendova, a britanski Vogue odabrao ju je za naslovnicu prvog izdanja časopisa Miss Vogue namijenjenog mlađim čitateljicama. Novi časopis naći će se u lipnju na kioscima s originalnim Vogueom na čijoj je naslovnici prava Kate Moss. Osim što izgledom podsjeća na Kate, njezina \"mini me\" dijeli ljubav prema tulumima, rokerskom stilu odijevanja i samouvjereno vlada modnom pistom baš kao što je to Kate činila 90-ih.

Neki smatraju da je ovo i pravi trenutak za Katein dostojanstven odlazak iz manekenskog svijeta jer je u posljednje vrijeme sve manje angažiraju. Zato na njoj dobro zarađuje fotograf koji ju je prvi snimao prije 25 godina. Tri njezine fotografije prodao je za 51.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije