Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad vjetar zasmeta

Kate Middleton zamalo kao Merlinka

kate middleton
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/6
20.11.2013.
u 15:18

Vojvotkinja od Cambridgea hrabro je prkosila vjetrovitom londonskom vremenu kratkom haljinom

Vojvotkinja od Cambridgea hrabro je prkosila vjetrovitom londonskom vremenu kratkom haljinom. Kate, koja je još službeno na porodiljnom nakon što je u srpnju rodila princa Georgea, krenula je u humanitarni posjet u sklopu događanja Place2Be, kojem je kuma.

No, umalo je jak vjetar podignuo njenu kratku plavu haljinu, dok se obraćala devetogodišnjoj djevojčici Tierney, koja joj je poklonila cvijeće. Zgodna vojvotkinja umalo je imala trenutak u stilu Marilyn Monroe, što se primjerice, kraljici Elizabeti nikad nije moglo dogoditi.

Humanitarna organizacija Place2Be posvećena je djeci od 4 do 14 godina i njihovim roditeljima te skrbnicima koji se susreću s kompleksnim temama koje uključuju nasilništvo, kućno nasilje, raspad obitelji, zanemarivanje i razne traume.

>>Lady Di s onog svijeta poručila: Kate Middleton je premršava

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije