Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska beba

Kate će roditi u bolnici u kojoj je princeza Diana rodila Williama

kate middleton
pixsell
12.05.2013.
u 19:17

Kraljevski par priredio je roštilj za najbliže prijatelje i glavna tema razgovora bio je njezin termin poroda. Trebala bi roditi 13. srpnja i svi su jako uzbuđeni zbog toga, otkrio je prijatelj para za britanski The Mail on Sunday

Dok svijet nagađa hoće li tijekom srpnja britanska kraljevska obitelj dobiti još jednu djevojčicu ili dječaka, otkriveno je da je očekivani termin poroda vojvotkinje Kate Middleton 13. srpnja.

– Kate i William priredili su roštilj za najbliže prijatelje i glavna tema razgovora bio je njezin termin poroda. Trebala bi roditi 13. srpnja i svi su jako uzbuđeni zbog toga – otkrio je prijatelj para za britanski The Mail on Sunday.

Kate će roditi u privatnom krilu, Lindo, bolnice St. Mary u Paddingtonu. Tamo je, naime, i pokojna princeza Diana rodila Williama.

Jedini je problem što će Kate, ako rodi točno na datum koji su joj rekli liječnici, roditi usred četverodnevne proslave obilježavanja 60. obljetnice krunidbe kraljice Elizabete II.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije