Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet godina ljubavi

Justin Timberlake i Jessica Biel: Tajno vjenčanje na jugu Italije

jessica biel
pixsell
20.10.2012.
u 15:04

Kako bi poseban dan zadržali samo za sebe i svoje najbliže, mladenci su goste iz SAD-a prvo uputili u Njemačku, zatim su privatnim avionom stigli u Italiju.

Nakon pet godina veze Justin Timberlake i Jessica Biel postali su muž i žena. Američki glazbeno-glumačaki par vjenčao se u petak na jugu Italije u prisutnosti obitelji i prijatelja koji do zadnjeg trenutka nisu znali gdje će se vjenčanje održati.

– Divno je biti vjenčan, ceremonija je bila predivna i presretni smo što smo bili okruženi s obitelji i prijateljima - izjavio je novopečeni bračni par za People. Kako bi poseban dan zadržali samo za sebe i svoje najbliže, mladenci su goste iz SAD-a prvo uputili u Njemačku, zatim su privatnim avionom stigli u Italiju, a krajnja lokacija ceremonije bila je iznenađenje do kraja puta. Isto se tako, zasad, u tajnosti drži Jessicina vjenčanica, a nagađa se da je glumica koja često riskira s modom stavila tradiciju ispred modernog kod odabira savršene haljine. Tridesetogodišnja Jessica i godinu dana stariji Justin na Mediteran su stigli početkom tjedna jer im je bila želja ulazak u bračnu luku proslaviti nezaboravnim slavljem koje je trajalo čak tri dana. Dva dana prije vjenčanja imali su tulum na plaži, plesali uz živu glazbu i divili se veličanstvenom vatrometu, a dan poslije slavili su u dvorištu jedne romantične vile s prijateljima Andyjem Sambergom i bivšim članom grupe ‘N Sync Chrisom Kirkpatrickom. Svi uzvanici i budući mladenci bili su ležerno odjeveni, dvorište je bilo ukrašeno samo bijelim vrtnim namještajem, a sladili su se svježim talijanskim sirevima, maslinama i vinom.

Par, zaručen od prosinca, prvotno se želio vjenčati u Kaliforniji, ali nakon što su u travnju posjetili romantičnu mediteransku zemlju shvatili su da je idealna lokacija za njihov veliki dan. Tada su svratili i do hotela Palazzo Margherita u Napulju u vlasništvu redatelja Francisa Forda Coppola koji je potpuno oduševio zaručnike pa se šuška da su upravo ondje razmijenili bračne zavjete. No, Biel i Timberlake u zemlju u našem susjedstvu zaljubili su se još prije četiri godine kada su nazočili vjenčanju glumice Beverley Mitchell, Jessicine bliske prijateljice i bivše kolegice iz serije “U sedmom nebu” koja je tada 14-godišnju Jessicu vinula među zvijezde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije