Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juro Jakovljević

Zgodni glumac u novoj avanturi na izboru za Mistera Europe Euronations 2016.

Juro Jakovljević
Foto: Andrea Štefanec
1/8
14.10.2015.
u 18:45

U ovu avanturu je ušao jer smatra kako posjeduje izdržljivost, iskustvo, a izbor će mu omogućiti i ostvarivanje brojnih poznanstva i egzotičnih putovanja

Juro Jakovljević, hrvatski glumac, koji je u nedavno Njemačkoj odigrao glavnu sporednu ulogu u hrvatsko-njemačkom filmu „… it’s Love???“, ali i došao do finala Izbora Večernjakove domovnice za najpopularnijeg glumca u iseljeništvu, ulazi u novu avanturu.

Predstavljat će Hrvatsku na Izboru za Mistera Europe Euronations 2016, koji će se održati od 19. do 27 listopada na egzotičnom otoku Mayotte, pokraj Madagaskara. Ovaj se izbor razlikuje od ostalih, jer se u njemu ne ocjenjuje samo vizualna ljepota, nego i ambicije i postignuća svakog kandidata pojedinačno.

U ovu avanturu je ušao jer smatra kako posjeduje izdržljivost, iskustvo, a izbor će mu omogućiti i ostvarivanje brojnih poznanstva i egzotičnih putovanja, piše Fenix Magazin.

Jakovljević se inače bavi s tajlandskim boksom, body buildingom, strast mu je gluma, a voli i modeling u čemu je jako uspješan i u Njemačkoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije