Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napunila je 37 godina

Jurčević rođendan slavi u potpuno opuštenom, kućnom izdanju, a podijelila je i poduži status: Ne mogu se žaliti

Foto: Instagram
1/10
07.11.2021.
u 14:00

Povodom toga na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj je pokazala kako provodi dan. Na fotki je na kauču sa psom, u kućnom ogrtaču s maskom na licu, dok tek opranu kosu suši ručnikom.

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević slavi 37. rođendan. Povodom toga na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj je pokazala kako provodi dan. Na fotki je na kauču sa psom, u kućnom ogrtaču s maskom na licu, dok tek opranu kosu suši ručnikom.

Uz fotografiju objavila je i status koje je mnoge nasmijao. 

"Sjećam se dana kada sam kao klinka u osnovnoj školi na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18. rođendana. A sada kada ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti, ali ja se ne dam" započela je Lana. 

"S ovim metodama, mogu samo u rikverc po pitanju anti age-a, nikako u starost. Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti", napisala je pjevačica i dodala:

"Sada mi je moja Nina koja mi je organizirala toliko koncerata poslala neki quote s interneta koji se tiče obje, a kaže: 'Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima mojih frendica'", zaključila je Jurčević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

 

Inače, Lana često na svojim profilima na društvenim mrežama ističe kako ne postoji zadani izgled za savršeno, nego je svaka osoba savršena. Pjevačica i influencerica često objavljuje fotografije na kojima pokazuje kako izgleda u opuštenom izdanju i bez šminke, kao što i sa svojim pratiteljima dijeli događaje iz svog života.

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Samo ja
14:56 07.11.2021.

Pa eto,ajde da se sretnemo Lanice,pa mozda te osvojim šarmom(sarmom).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije