Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA OBITELJ

Ecija Ojdanić pohvalila se obiteljskom fotografijom, fanovi se oduševili koliko joj kći nalikuje

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
07.11.2021.
u 08:00

Gledatelji su se oduševili fotografijom, a primijetili su i da kći Cvita nalikuje prelijepoj majci.

Kazališna i televizijska glumica Ecija Ojdanić (47) s pratiteljima na Instagramu podijelila je lijepu obiteljsku fotografiju na kojoj se nalazi s obitelji na brodu. 

"Jedna za obiteljski album. I podsjetnik da ima života i bez magle", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom, redateljem Robertom Orhelom s kojim ima danas 12-godišnjeg sina Jakova te 16-godišnjom kćerki Cvitom koju je dobila u braku s glazbenim menadžerom Antom Viljcem.

Gledatelji su se oduševili fotografijom, a primijetili su i da kći Cvita nalikuje prelijepoj majci. 

Lipi ste", "Lipa obitelj", pisali su joj fanovi u komentarima.

Ecija je prošle godine kćer Cvitu upisala u srednju školu. Glumica je otkrila kako joj je kći održala važnu životnu lekciju.  "Najdraže životne lekcije su mi kad me život demantira, i kad skrušeno priznam, bila sam u krivu. A kad mi ta lekcija dođe od rođene djece, koliko god zaboljelo na prvu, nakon reakcije ega pomislim, pa i odgajam ih da misle svojom glavom. I preplavi me takva količina ponosa i sreće jer odgajam individue. Koji su se othrvali našem (pre)velikom utjecaju", započela je glumica i u nastavku priznala kako je ambiciozna mama.

"Ja sam ambiciozna mater, priznajem.. zapravo me je moja Cvita smjestila tamo gdje mi je mjesto. U tu kategoriju preambicioznih matera. Ja sam zamislila, kako je ona dijete koje je s takvom lakoćom protutnjalo kroz osnovnu školu, s maksimalnim brojem bodova, uz sto slobodnih aktivnosti, klavir, ples, gitara, gluma, sto ekipa.. i ja sam zamislila da ona, s tom pameću i radnim navikama, ide u neke 'najbolje od najboljih' gimnazija. Možda konačno, neko i medicinu u obitelji završi ...I ona je čak dugo, kao dobro dijete, podržavala te moje ideje. Ali pred kraj je artikulirano i mirno odbila moj utjecaj na njen život, izabrala potpuno druge škole, s argumentima koji su me posramili, na prvu. A onda učinili toliko ponosnom. I mirnom. Njen život je u najsigurnijim rukama, njenim. A mi ostali smo tu da je volimo i podržavamo. I prihvatimo ako slučajno posrne. Dobro došla u gimnazijski svijet po svom izboru, ponosu mamin", zaključila je Ecija.

VIDEO>>Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

 

Ključne riječi

Komentara 3

SK
skupiduša
18:37 07.11.2021.

Sasvim normalno, u čemu je čudo?

VO
vonstauffenberg
15:02 07.11.2021.

Kći je bomba ko mater

NO
nordic
09:37 07.11.2021.

Još od "Naši i vaši" mi je draga. Luca kraljica, ma volim ja svog Juruuuu 🤣 Sve naj naj tebi i familiji ❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije