Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Anina nevjerojatna trasformacija: Imala je 139.9 kg, a sada objavila novu fotku na kojoj je neprepoznatljiva

Ana Žderić
Foto: RTL
1/10
07.11.2021.
u 11:00

Kako više ne nosi naočale, Ana je odlučila naglasiti oči šminkom, a koristila je i ruž u boji mesa, te na najnovijoj fotografiji izgleda bolje nego ikad.

Nasmijana Ana Žderić, gledateljima poznata kao natjecateljica četvrte sezone showa "Život na vagi", pokazala je kako trenutačno izgleda. Kako više ne nosi naočale, Ana je odlučila naglasiti oči šminkom, a koristila je i ruž u boji mesa, te na najnovijoj fotografiji izgleda bolje nego ikad.

Slika je brzo skupila nekoliko stotina lajkova, a pratitelji, koji je se sjećaju iz showa hvale njenu transformaciju

U komentarima joj se javila i voditeljica Marijana Batinić koja joj je napisala da je divna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Žderić (@ana23zderic)

 

Inače, Ana je nedavno otkrila da uživa u ljubavnoj idili s kandidatom pete sezone, Dominikom Kračunom te je dala do znanja da ne odustaje od svog cilja. U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102.3 kilograma. Kao tadašnja 22-godišnjakinja, bila je jedna od najmlađih kandidata u showu. O sudjelovanju u emisiji govori pozitivno.

- Nakon izlaska iz Života na vagi posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je svojedobno. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima. Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog - salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna

Komentara 4

WE
westsouth
14:20 07.11.2021.

Bravo. Samo budi ustrajna

MA
malena27
13:06 07.11.2021.

Bravo.

Avatar Apsalar
Apsalar
16:23 07.11.2021.

To je vidljiv trud i odricanje. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije