Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplivale nove fotke

Nekad omiljena slatkica uništila se drogom i plastičnim operacijama, a sad je ponovno u bolnici

Foto: profimedia
1/4
07.11.2021.
u 09:00

Daniella Westbrook 2018. godine otkrila je posljedice svojih ovisnosti te da umjesto zubi ima vijke koji joj režu jezik dok govori.

Danniella Westbrook (47) proslavila se 90-ih u BBC-jevoj seriji "EastEnders" i bila je mnogima omiljena slatkica, no posljednjih godina šokira svojim izgledom nakon plastičnih operacija, ali i ovisnosti kojima se odala. Zbog svih posljedica,  trenutno se nalazi u bolnici. Konkretno, dobila je infekciju sinusa koja se u četvrtak pogoršala stoga je pojurila u bolnicu zbog straha da će joj se sluz probiti do mozga. 

S fanovima na Instagramu podijelila je da se nalazi u bolnici, ali i da će joj možda zatrebati nova operacija

- Sutra nije obećano - kazala je pri objavi. 

Zvijezda se više ne nalazi na intenzivnoj, no neće moći kući prije 5. studenoga. 

- Ona je sada van intenzivne. Sljedećih nekoliko dana će je pregledati specijalist kako bi razgovarali o mogućnostima i operaciji kako bi se spriječilo da se ovo ponovi. Nadamo se da će uskoro biti dobro i da će vrlo brzo izaći iz bolnice jer joj je sljedeći tjedan rođendan. Ona je borac, to je sigurno - kazao je izvor britanskom The Sunu

Foto: Screenshot Instagram

Inače, infekcija sinusa liječila se antibioticima, no nisu joj pomogli. 

- Stručnjaci su bili zabrinuti da bi se zaražena sluz mogla vratiti u njezin mozak, no ona je dobro zbrinuta u bolnici i oporavlja se - dodao je izvor. 

Nekad uspješna glumica kojoj su svi zavidjeli sada je postala meta ismijavanja, a više puta je i sama podijelila strah od eksplodiranja usnica. 

"Ne mogu lagati. 24/48 sati nakon mojih zahvata ruskih usnica, filera i botoksa bila sam tako natečena da sam mislila da ću se raspuknuti i mislim da je jadnom doktorskom timu već bilo zlo od mojih pitanja je li to normalno. Sada sam sretna s rezultatima. Hvala, ljudi, na nevjerojatnom radu koji obavljate", istaknula je glumica jednom prilikom.

Međutim, Westbrook je trenutno sretna s tim kako izgleda pa se često na svojim društvenim mrežama hvali napuhnutim obrazima, napućenim usnicama i izoperiranim nosom. 

"Jako sam sretna s izgledom svoje kože. Velika hvala nevjerojatnom timu za to što su učinili i podignuli moje samopouzdanje prije operacije koja me očekuje u nekom trenutku ove godine", napisala je Danniella pri jednoj objavi. 

Baš je u svibnju Westbrook završila prvu fazu ponovne "izgradnje" svog lica plastičnim operacijama. Bila je prisiljena na zahvat čeljusti nakon što su joj kosti počele truliti kao posljedica nekadašnje ovisnosti o kokainu. 

2018. godine otkrila je posljedice svojih ovisnosti te da umjesto zubi ima vijke koji joj režu jezik dok govori. Priznala je da se nekih dana probudi i lijeva strana lica joj bude potpuno utonula. U ostalim trenucima bila bi u agoniji jer bi bila natečena zbog kosti koje su joj trulile i oslabile. 

VIDEO>>Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
23:17 07.11.2021.

Kokain ne djeluje tako. Simptomi koje ste naveli upucuju na christal meth, odnosno crack

Avatar Svračak
Svračak
10:40 07.11.2021.

Evo dokaza da je fizička ljepota prolazna, bitna je ljepota duha!

SK
skupiduša
18:32 07.11.2021.

Što drugo reći, već da sada odvratno izgleda, nije za žaliti, sama si je kriva. Najodvratnije su usne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije