Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbrojavanje

Još samo jedna večer do velikog finala festivala Karlovačko RockOff

karlovačko rockoff
Foto: PR FOTO
28.09.2015.
u 12:33

Sljedeći petak, 02.10. u Shock Show Industry D'Katran slušamo Rezerve, Jam Ritual, Antu Casha, Grettu i Lucas

Treći koncert Karlovačko RockOff festivala sinoć je održan u zagrebačkom Shock Show Industry D'Katran, a predstavili su se Repassage, Kopito, Judette, U pol' 9 kod Sabe i Baltazar.

Koncert je otvorio splitsko-imotski Repassage koji je pokrenuo neke nove ritmove, a njihov gypsy swing jazz zaintrigirao je publiku, kao i pjevačica i kontrabasistica Jelena Galić, te ostatak benda koji je publiku uveo u 30-te i 40-te godine prošlog stoljeća.

I sljedeći nastup nismo se odmaknuli od juga. Multiotočki bend Kopito koji, prema vlastitom priznanju, nisu bend za studio, već za publiku, sinoć su dokazali da se na njoj snalaze kao ribe u vodi. Dašak juga preplavio je zagrebački klub, a publika nije mogla ostati ravnodušna na vesele ritmove koje je Kopito sinoć izručilo.

Judette, autorski bend iz Zagreba postoji 4 godine, a već iza sebe imaju hit singl „Voli me“ kojim su zaokupili pažnju javnosti. Romantična, nježna, ali istovremeno žestoka i snažna, Lea i dečki iz benda osvojili su sve prisutne.

Nakon alternativnog pop rock zvuka koji je donio Judette, glazbena šarolikost festivala još je jednom došla do izražaja kada su na pozornicu stupile djevojke i dečko iz benda U pol' 9 kod Sabe. Indie sastav zabavio je publiku svojim iskrenim i slikovitim stihovima. Vesela ekipa na pozornici istu je energiju prenijela i na publiku koja je uživala u njihovim duhovitim pjesmama o međuljudskim odnosima.

Kraj jučerašnjeg koncerta bio je rezerviran za hard rock/alternative bend iz Istre. Baltazar se koncertno brusio kao predgrupa najvećim imenima regionalne rock scene, a svojim sigurnim i čvrstim nastupom prikovali su publiku za prostor ispred pozornice opravdavši glazbeni žanr koji predstavljaju.

Sljedeći petak, 02.10. u Shock Show Industry D'Katran slušamo Rezerve, Jam Ritual, Antu Casha, Grettu i Lucas.

Pobjednik festivala na finalu 9.10. osvaja atraktivne nagrade (100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla i videospota) te nastup kao gost izvođač na koncertu Vatre u Domu sportova 23.10.2015.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna potražite na ulazu u Shock Show Industry D'Katran! Vrata se otvaraju u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata!

>>NoA - Glazbenik koji je surađivao sa članovima Princeovog benda ima novi spot

>>Ovog petka slušamo Judette, U pol' 9 kod Sabe, Kopito, Repassage i Baltazar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije