Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beba uranila

Jordan rodila peto dijete i oprostila suprugu nevjeru!

katie price
Foto: Twitter
1/4
04.08.2014.
u 21:19

Vijest je na Twitteru potvrdio njen agent. Katie je rodila dva tjedna prije termina, a njezin nevjerni suprug Kieran Hayler bio je uz nju u tom trenutku, a ona mu je odlučila oprostiti nevjeru...

Britanska starleta Katie Price, poznatija kao Jordan, rodila je djevojčicu, svoje peto dijete. Vijest je na Twitteru potvrdio njen agent. Katie je rodila dva tjedna prije termina, a njezin nevjerni suprug Kieran Hayler bio je uz nju u tom trenutku, a ona mu je odlučila oprostiti nevjeru.

- Radimo na našem odnosu i idemo dan po dan. Odlučila sam se fokusirati na zdravlje svog djeteta umjesto na okončanje još jednog braka tako da ću se sada posvetiti brizi o djetetu i pomoći Kieranu s njegovom terapijom. Ova starleta iz prošlih brakova ima četvero djece, a sada pokušava spasiti brak s Kieranom, koji ju je prevario s nekadašnjom najboljom prijateljicom Jane.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Izaziva li i vama ova kombinacija napadaj?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije