Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica spremna za novu ljubav

Jennifer Aniston u velikom intervjuu otkrila da je opet spremna započeti ljubavnu vezu

Foto: Reuters/Pixsell
1/14
05.10.2021.
u 06:30

Tri godine nakon razvoda glumica je spremna započeti vezu, a otkrila je i kakvog partera želi

Popularna holivudska glumica Jennifer Aniston gostovala je u u radijskoj emisiji 'Lunch with Bruce' gdje je priznala kako, između ostalog, priželjkuje novu ljubavnu avanturu. Glumica je otkrila kako je trenutno slobodna te kako je otvorena prema ideji nove ljubavi u svom životu nakon razvoda od glumca Justina Therouxa.

„Mislim da je vrijeme. Spremna sam dijeliti sebe s drugom osobom, a to nisam željela dosta dugo. U ljubavnim vezama sam od svoje dvadesete godine i bilo je lijepo za promjenu imati vrijeme samo za sebe“ rekla je Aniston.

Foto: Reuters/Pixsell
Popularna zvijezda „Prijatelja“ također je otkrila što traži u partneru. „Lakoća s kojom razgovor teče nakon upoznavanja smatram dobrim pokazateljem. Samopouzdanje, ali ne i nametljivost. Humor mi je iznimno bitan, kao i to da je osoba velikodušna i ljubazna prema drugima“, zaključila je.

Foto: imdb
Inače, ljubavni život ove popularne glumice javnosti je zanimljiv od kada se pojavila u kultnoj seriji „Prijatelji“. Tijekom svoje 52 godine Jennifer iza sebe ima dva propala braka, onaj s Bradom Pittom koji je trajao pet godina i s Justinom Therouxom s kojim je bila tri godine u braku. Također, poznato je kako su Jennifer i Justin ostali u dobrim odnosima nakon što je 2018.godine došao kraj njihovoj bračnoj sreći.

Ova glumačka diva u međuvremenu je bila u ljubavnim vezama s nekoliko muškaraca, a u mladosti je bila zaručena za Tatea Donovana, no ni ta veza nije dugo potrajala.

Osim toga, ova holivudska ljepotica je nedavno, tijekom gostovanja u showu „People (The TV Show)“ rekla kako joj ne bi bio problem biti u vezi s nekim tko nije medijski eksponiran. „"Naravno. Apsolutno. Mislim, već se dogodilo. Tome se i ja nadam, nije nužno da bude netko iz filmske industrije. To bi bilo lijepo", priznala je Jennifer.

Također, glumica je jednom priznala da  nikada ne bi pristala na online dejting kako bi pronašla ljubav te da joj je draži tradicionalni put upoznavanja. Tako je uz smijeh objasnila kako ne želi koristiti aplikaciju za dejtanje. "Apsolutno ne. Držat ću se uobičajenih načina upoznavanja - da me netko pozove van. To bih voljela", objasnila je glumica.

S obzirom da iza sebe ima dva propala braka, Aniston se ne žuri udati, stoga samo želi pronaći savršenog partnera. „"Nije to trenutno na mom radaru. Želim živjeti ugodan život s ugodnim partnerom i zabavljati se. To je sve čemu se trebamo nadati. Ne mora sve biti uklesano u kamenu da bude autentično", zaključila je Jennifer.

S druge strane, glumica je od nedavno, osim glumačke, krenula u poduzetničku karijeru i predstavila svoju kozmetičku liniju za kosu LolaVie o kojoj redovito obavještava obožavatelje diljem svijeta na svojem Instagram profilu.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

 

Ključne riječi

Komentara 1

JU
jurajuric120
07:41 05.10.2021.

Evo odličan tajming. Taman sam i ja spreman. Može broj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije