Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO MU ODGOVORILA

Jelenu Veljaču razljutio pratitelj na Instagramu: 'Nije ružno biti Srpkinja!"

Jelena Veljača
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
31.08.2018.
u 10:48

Jelena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se Lena sama sprema za vrtić, a u komentaru je napisala i hashtag #beogradjanka, što je zasmetalo jednog pratitelja koji je napisao: "Ko je to, mala Srpkinja? Jel to beogradsko dijete?"

Glumica i scenaristica Jelena Veljača nedavno se zbog posla preselila u Beograd, a na novu sredinu već se prilagodila i njena kćerkica Lena koja je krenula u vrtić.  Jelena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se Lena sama sprema za vrtić, a u komentaru je napisala i hashtag #beogradjanka, što je zasmetalo jednog pratitelja koji je napisao: "Ko je to, mala Srpkinja? Jel to beogradsko dijete?". Uslijedio je žestok Jelenin odgovor. 

– To je dijete koje se preselilo u drugu državu zbog posla oba roditelja, prolazi kroz velike životne promjene s 2 god i 8 mjeseci, jako sam ponosna na nju kako stabilno hoda kroz novi vrtić, novi grad, novu babysittericu, nove prijatelje i novi jezik i veselim se svakom njezinom uspjehu pa i tome što govori “moje drugarice” i što s veseljem ide u vrtić i bira odjeću za isti. Jednako bih se veselila i da smo u Tokiju, i pisala bih #japanesegirl jer kao svaka majka kojoj je dijete na prvom mjestu strepim pred svakom promjenom koja Lenu može emotivno uzdrmati i slavim svaki njezin uspjeh. A vaša insinuacija da je biti “mala Srpkinja” nešto ružno je za mene neprihvatljiva. Ni jedna nacija sama po sebi nije ružna ni zla, ni dobra ni lijepa.

Lena je Hrvatica u Bg, ali se iskreno nadam da će iznad svega biti dobro dijete i dobra žena i građanka svijeta te velikodušna i otvorena prema svima. Rat je užasna stvar, jasno je tko je gdje i kada bio agresor, ali to nema baš nikakve veze s mojim djetetom, njezinim drugarima i 2018. godinom u kojoj mi krećemo u drugi tjedan vrtića. Smatram vaše pitanje stravično nepristojnim – napisala je Veljača. 

 

#anygivensaturday #family #mybelgrade #timenenosiš 💘

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Jelena u Beogradu trenutačno radi na projektu "Pogrešan čovjek", zbog čega se i preselila u Srbiju, a nedavno je potvrdila da se nakon manje od tri godine braka razvodi od supruga Dražena Čučeka s kojim će i dalje zajednički odgajati Lenu.

Pogledajte video: Možete li vjerovati da sve ovo ima 20 godina?

Ključne riječi

Komentara 181

PU
Pukovnik
11:01 31.08.2018.

Ružno je biti promiskna radodajka, umišljena i afektirana famfulja. A komentirati Thompsona (ne slušam ga, osim “Lijepa li si” i slične, ali je čovjek ipak hrvatski branitelj) i reprezentaciju je vrh drskosti. Po gotovo sa srpsko-jugoslovenskim background-om a la Frljić. Djeca komunjara i nekad vladajući manjina čvrsto za vrat drže “hrvatsku” kulturu i sa svojim drekom sišu enormne iznose iz hrvatskog proračuna. Paraziti koji čekaju deratizaciju.

AL
Aleluja
13:17 31.08.2018.

Nije ružno biti Srpkinja. Ali je ružno biti Hrvat, ako pitate Jelenu. Nismo zaboravili njezine šovinističke izjave u svezi dočega hrvatske nogometne reprezentacije, kad je bila "zgrožena" hrvatskim domoljubljem i rodoljubljem i isticanjem hrvatstva. Po Jeleni, hrvatski nacionalizam je zlo,, ali srpski je super.

DU
Deleted user
11:20 31.08.2018.

Naravno da nema veze tko je koje nacije i vjere, boje kože i to sve ako hoćeš možeš mijenjati, ali kad se rodiš glup, e tu nema pomoći, bez obzira na naprijed navedeno .A razvlačenje malog dijeteta od 2 god.d. po društvenim mrežama teško da je rezultat velike pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije