Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod

Jelena Veljača o uskoro bivšem suprugu i njihovoj suradnji

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Igor Kralj/Pixsell
1/7
23.08.2018.
u 08:26

Glumica i producentica s obitelji se preselila u Beograd zbog snimanja serije "Pogrešan čovjek", a jučer je objavljeno i kako se nakon tri godine braka razvodi od Dražena Čučeka

Jelena Veljača i Dražen Čuček razvode se nakon tri godine braka, ali i dalje ostaju prijatelji i surađuju i poslovno. Zbog snimanja RTL-ove serije  "Pogrešan čovjek" ovi uskoro bivši supružnici preselili su se s kćeri Lenom u Beograd. 

Glumica i producentica Jelena Veljača za Blic je dala izjavu o radu s Draženom i preseljenju u Beograd. Izjavu je očito dala prije nego što se doznalo za njihov razvod pa je na pitanje ima li neke posebne čari kad radi sa suprugom, Jelena je odgovorila:

– Postoji posebne draži kad radim s Draženom, jer je on jedan od najtalentiranijih glumaca koje sam imala priliku upoznati, i stvarno nevezano uz naš privatan odnos moram reći da raditi s glumcem tog kalibra uvijek je za autora ili dramaturga – jer radili smo u kazalištu kad sam bila dramaturg i radili smo kao glumac i glumica – opuštajuće jer znaš da će svojim talentom prikriti tvoje nedostatke.

Sretna sam i privatno jer Lena sada ima priliku u Beogradu koji je za nju novi grad i gdje ide u novi vrtić, nema svoje prijatelje, ni babysittericu ni baku, ali tu ima tatu, tako da sam jako sretna što je prihvatio tu ulogu. 

1/12

Komentara 40

Avatar Eddie
Eddie
08:44 23.08.2018.

Ogavna do boli

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:15 23.08.2018.

Sad će se javit Bojanček Glavašević da kao pravi feminist stane na branik jadne Jelenice koja trpi ovu suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom..

KC
Kcro
08:58 23.08.2018.

Ma sta nas maltretirate s takvim jadnim likovima. Jos je hocete prikazat uspjesnom. Nesretnica nesretna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije