Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kraljica'

Jelena Rozga u nikad seksepilnijem izdanju najavila novi spot

jelena rozga
Foto: John Pavlish
1/4
18.06.2015.
u 10:34

Pjesmu potpisuju dugogodišnji Jelenini suradnici, Tonči i Vjekoslava Huljić i sigurno je da će sve žene ovo ljeto plesati i uživati poput pravih kraljica

Jelena Rozga sprema se na objavu spota i pjesme "Kraljica". Napravit će to u nedjelju, točno u 12 sati, na svojoj službenoj Facebook stranici.

Svojom novom pjesmom Jelena svim ženama poručuje snažnu i pravu žensku poruku – Budite kraljice u svom životu svaki dan.

Pjesmu potpisuju dugogodišnji Jelenini suradnici, Tonči i Vjekoslava Huljić i sigurno je da će sve žene ovo ljeto plesati i uživati poput pravih kraljica. Vruće fotografije sa snimanja spota pokazuju nikada odvažniju i izazovniju Jelenu.

>>Rozga zablistala u prekrasnom ružičastom kombinezonu

>>Radovala bih se zarukama, ali ne i braku jer mi se čini kao kolotečina

Komentara 1

RU
RUS
17:58 18.06.2015.

Ostao sam bez rijeci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije