Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila svoju tetovažu

Jelena Rozga komentirala fotku Blooma koju je Maja ubrzo izbrisala zbog jednog detalja

Foto: Instagram/ majasuput
1/10
16.08.2021.
u 09:30

Na najnovijoj fotki pokazala je svog petomjesečnog sina, a mnogima je za oko zapela njegova neobična frizura.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) gotovo svakodnevno objavljuje fotografije preslatkog sinčića Blooma, a njezini pratitelji ne mogu se zasititi sretne obitelji. Na najnovijoj fotki pokazala je svog petomjesečnog sina, a mnogima je za oko zapela njegova neobična frizura.

"Tataaa, jel istina da 'fudba' vise nije u modi", napisala je Maja u opisu slike, a mnogi su u komentarima stali pričati o frizuri bebice, među kojima i pjevačica Jelena Rozga (43). 

"Frizura je sve", napisala je Rozga, a Maja je potom priznala da ima više posla s njegovom kosom svaki dan nego sa svojom. 

Foto: Instagram

Na fotki se vidi i Majina nova tetovaža, slična onoj njezina supruga Nenada. Naime, oboje su na zapešću tetovirali sinovo ime. 

No, poneki zlobnici stali su sarkastično komentirati kako pjevačica ne brine dovoljno o izgledu mališana te kako je frizura skroz loša, a Maja je nakon svega uklonila fotografiju. Maja se inače ne bavi negativnim komentarima već se samo fokusira na sreću sa svojom obitelji s kojom posljednjih mjeseci uživa u putovanjima. 

VIDEO>> Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 23

BR
Breoxs
10:01 16.08.2021.

Kod Blooma zaležna glavica? Mislim da ovaj fenomen gdje svoju popularnost diže preko bebice nije zakonski dopušten? No pravobraniteljica za djecu je na godišnjem još ovaj tjedan, pa će s prvim jesenjskim kišama početi rješavati taj problem.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
12:28 16.08.2021.

ta nije sva sa sobom triba joj ta socijala oduzet dite jer je postalo predmet sprdnje

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:21 16.08.2021.

Što je kod ove ddozvoljen (pokazivanje djeteta), kod Severine je to kazneno djelo?! Jako interesantno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije