Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maestro

Jelena Miholjević: Suprug i sin nagovorili su me da se prijavim u HRT-ov show

17.10.2015.
u 10:15

Jelenin nastup u drugoj emisiji žiri je proglasio vizualnim i auditivnim užitkom

U prvoj emisiji Maestra, poput većine natjecatelja, glumica Jelena Miholjević nije briljirala, ali je zato u drugoj emisiji od žirija dobila same pohvale.

Njezin nastup ocijenili su auditivnim i vizualnim užitkom. – Osjećaj je neponovljiv i, kada sam pristala sudjelovati, znala sam da je ovo jedinstvena prilika u životu – govori glumica i dodaje kako nije znala da će joj ovo iskustvo toliko promijeniti život.

– Na sudjelovanje u emisiji nagovorili su me sin i suprug. On je gledao sve emisije prve sezone, a ja sam zbog predstava, nažalost, neke propustila. Iako smo zajedno 12 godina, suprug mi je rekao da me nikad prije nije vidio tako uznemirenu kao prije Maestra – kaže Jelena. Drago joj je što se odvažila na ovu avanturu.

– Mislila sam da mi se ovakvo što nešto neće dogoditi u ovom razdoblju života i, na kraju krajeva, da ne pristaješ na ovakve izazove, život bio postao monoton, a ima nešto dobro i u svladavanju strahova – kaže glumica.

 

Ključne riječi

Komentara 2

GR
grodar
12:57 17.10.2015.

Da, i?

KA
KaNiDora
11:03 19.10.2015.

suprug.. koji suprug?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije