Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA U VEZI S ĆORLUKOM

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki sada radi u dječjem vrtiću: 'Plaća je premala'

Vedrana Linardić
Foto: Instagram
1/7
10.08.2020.
u 21:02

Nakon što se povukla s modne piste, Vedrana Linardić počela je raditi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Vedrana Linardić karijeru s piste zamijenila je onom u vrtiću. Naime, nakon što se povukla s piste počela je raditi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću, a o dojmovima se raspričala za Story.

- Završila sam Medicinsku srednju školu u Rijeci, ali nisam se vidjela u tome pa sam upisala Učiteljski fakultet i na kraju završila u srodnom zanimanju - odgojitelja. Obožavam to što radim - kazala je Vedrana ponosno istaknuvši da je posao ispunjava i s osmijehom ide tamo svaki dan.

Vedrana Linardić
1/7

- Zna biti svakakvih situacija, ali tete to uspješno 'hendlaju', bitno je da sve štima s kolektivom i onda nema nerješivog problema niti opterećenja - objasnila je u razgovoru te konačno progovorila o razlikama u zaradi u manekenstvu i prosvjeti.

- Manekenstvo sam uvijek doživljavala kao hobi i izvrstan izvor zarade da si mogu priuštiti i uštedjeti za sve ono što volim i želim pa i danas prihvatim poneku ponudu, tako da sam zadovoljna. Rad u prosvjeti premalo je plaćen, definitivno je i nadam se da će se to u dogledno vrijeme promijeniti - nada se Linardić koja je otkrila da nije u vezi te da je najljepši osjećaj kad si zaljubljen i kad voliš. 

Prokomentirala je i svoje bivše veze s Vedranom Ćorlukom i Ivanom Capanom.

- Život me stalno uči i daje iznova lekcije, kao što me i blagoslivlja divnim osobama, a takve su i njih dvojica -  zaključila je Vedrana.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar duka4
duka4
21:18 10.08.2020.

Pa sta... Ljudi se snalaze.. I da... Plaća jest mala, kao i ostale plaće.. Minimalna neto plaća treba biti 7500 kn.. Jesmo Europa ili nismo.. Po cijenama jesmo...

ZC
zorro.cz
06:07 11.08.2020.

U javnim kućama je veća...

Avatar IvanR
IvanR
09:13 11.08.2020.

Korisnija je biografija moje babe koja je odhranila 8 djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije