Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio fotke

Cigi iznenadio drastičnom promjenom imidža, ovo nitko nije očekivao

Foto: Instagram
1/6
10.08.2020.
u 17:20

Ciganović je za fotke dobio brojne komplimente, no bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni

Stilist Neven Ciganović pratitelje na društvenim mrežama iznenadio je promjenom imidža, a najnovije fotografije izazvale su mnoštvo reakcija. 

"Život je prekratak za imati dosadnu kosu. Možete mi se igrati s pletenicama, ne sa srcem", napisao je stilist uz fotografije nove frizure.

Foto: Instagram screenshot

Ciganović je za fotke dobio brojne komplimente.

"Ajme vauu", "Top", "Dobro izgleda", "Prelijep", pisali su mu u komentarima.

No, bilo je i onih koji nisu bili oduševljeni njegovom promjenom.

Ciganović je nedavno bio gost prvog podcasta Večernjeg lista u kojem je govorio o mnogim zanimljivim detaljima iz svog života. Pionir plastičnih operacija u Hrvatskoj prije nekoliko godina imao je problem o kojem su pisali najpoznatiji svjetski mediji. Kada je u Iranu bio na operaciji nosa, kao popratni efekt dobio je prijapizam, odnosno dugotrajnu erekciju. Kako nam je kazao, tog problema nije se mogao riješiti mjesecima. 

– Mnogi su mi bili zavidni, no to je jedna bolna reakcija i igrom slučaja dogodilo se nakon što sam bio na jednoj od mojih "revizija". To mi se dogodilo prilikom snimanja showa o plastičnim operacijama za britansku televiziju. Nakon operacije probudio sam se iz anestezije s "dignutim". Ta anestezija bila je okidač i nisam mogao mjesecima riješiti taj problem – kazao nam je Ciganović. 

1/6

Kada se vratio iz Irana, Cigi je napravio dvije operacije, a budući da nije bilo pomoći, otišao je na treću operaciju u Srbiju. – Iranci su ga digli, a Srbi su ga spustili – u svom je stilu kazao Ciganović i dodao da nije mogao ni spavati od bolova. 

– Zanimljivo je da je taj moj slučaj dobio veliki publicitet, gostovao sam i na ruskoj i turskoj televiziji. Svi su bili šokirani. Taj prijapizam se događa, no to je bilo prvi put da se dogodilo nekoj poznatoj osobi. Nikad nisam dobio pravu potvrdu zašto je došlo do toga, a na kraju sam sâm došao do zaključka da bi razlog mogao biti taj što sam tada uzimao suplemente za energiju prilikom vježbanja – kazao je Cigi i upozorio sve da trebaju paziti kod kojeg liječnika odlaze na operaciju. 

Ključne riječi

Komentara 14

SL
Slavik
23:20 10.08.2020.

Nakaza

BI
bibi9
06:47 11.08.2020.

ovo je za svaku osudu . sve sto je normalno izgubilo je vrujednost a takvi nenormalni likovi kome mogu biti zanimljivi i čime su zaslužilu mediijski prostor.

PR
Pravednik1973
00:11 11.08.2020.

Dajte prestanite pisati o takvim likovima, prepustite to žutim tiskovinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije