Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Esmeralda Pimentel

Jedna od najljepših žena Meksika: ljubavne jade liječim humanitarnim radom

Esmeralda Pimentel
Foto: Televisa, privatni album
1/3
28.10.2017.
u 16:20

Zvijezda telenovele 'Zaljubljena u Ramona' i otvoreno govori o privatnom i poslovnom životu

“Gluma je, poput života, neprestano usavršavanje. Tim sam putem dosad koračala oprezno i polako, a kraj mu ne nazirem. Tijekom 28 godina, od kojih sam osam posvetila karijeri mahom radeći na svom talentu, nikad nisam zažalila što iza sebe nemam kilometarski popis telenovela, predstava i filmova. Uvijek sam više vjerovala u kvalitetu i dobre uloge, a taj recept zasad daje dobre rezultate”, kaže zvijezda telenovele “Zaljubljena u Ramóna”, koju prikazuje HTV. Na državnoj televiziji domaća publika već ju je imala prilike gledati u serijama “Znaj da te volim” i “Boja strasti”.

Maria Esmeralda Pimentel Murguía, poznatija kao Esmeralda Pimentel, rođena je 1989. godine, a karijeru je započela 2007. godine na nacionalnom izboru ljepote Nuestra Belleza Mexico, gdje je proglašena četvrtom najljepšom ženom Meksika.

“Na izbor ljepote prijavila sam se na nagovor prijatelja koji su bili toliko dosadni s tom idejom da su me na kraju nagovorili. Nisam se nadala uspjehu, a na kraju je prošlo bolje od očekivanog”, kaže tamnokosa ljepotica koja je nakon toga počela snimati reklame te je postala model za razne modne marke. Završila je studij glume na glumačkoj akademiji Televise, vodeće meksičke producentske kuće u proizvodnji sapunica. Prije serije “Boja strasti” glumila je u nekoliko drugih sapunica, među kojima su “Znaj da te volim” i “Ponor strasti”, u kojoj je odglumila sporednu negativku i osvojila nagradu Premios Bravo za najbolje žensko glumačko otkriće godine. U njezinu je životopisu i uloga glavne negativke Francesce Ruiz de Hinojosa u serijalu “Gossip Girl Acapulco”, meksičkoj inačici popularne američke serije “Tračerica”. Sve te uloge donijele su joj slavu, koja joj danas imponira.

“Godine napornog rada, učenja i odricanja uložila sam u to da se danas osjećam zadovoljnom. Slava je došla kao kruna prethodnog rada. Volim održavati ravnotežu između poslovnih obveza i vremena koje posvećujem privatnom životu, prijateljima, obitelji, sebi. Nikad ne dopuštam da bilo koji dio mog života trpi”, kaže Esmeralda.

“Ne gubim vrijeme, pohađam razne tečajeve koji mi pomažu da otkrijem sve mehanizme glume i nadmašim granice koje sam dosadašnjim radom postavila. Osim toga, idem i u školu baleta te vježbam u teretani”, kaže bivša manekenka koja je novinske stupce punila i ljubavnim životom. Naime, nekoliko je godina bila u vezi s pet godina starijem glumcem i manekenom Osvaldom de Leónom, s kojim je čak bila zaručena. Zaruke su propale, a kako bi vratila ljubav svog života, prema pisanjima meksičkih medija, Esmeralda je povukla drastičan potez: navodno se obratila šamanu i molila ga da joj pomogne vratiti zaručnika. Čini se da je magija učinila svoje jer je mjesec dana kasnije, nakon osam mjeseci razdvojenosti, Osvaldo shvatio da ne može bez Esmeralde te je njihovoj ljubavi odlučio dati drugu šansu. Prijatelji su tada tvrdili da su sretniji nego ikada prije.

“Osvaldo je muškarac za kojeg se vrijedi boriti. On je san snova”, rekla je tada glumica, no veza ipak nije potrajala. Utjehu je glumica pronašla u poslu i organizaciji Caritas, gdje je dio kampanje za pomoć djeci i odraslima koji pate od kronično-degenerativnih oboljenja.

“Smatram da mogu još mnogo toga. Priželjkujem neki dobar kazališni komad, a bilo bi zanimljivo igrati i u mjuziklu. Telenovele su nešto čemu se, u pravilu, vraćam potkraj godine. Ne sjećam se kad sam posljednji put napravila pauzu dulju od šest mjeseci. Uvijek je nešto u planu, pa tako i sada kad je završeno snimanje telenovele ‘Zaljubljena u Ramóna’. Ali to je život koji sam sama birala”, zaključila je Esmeralda.

Esmeralda Pimentel
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije