Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunica

Najpoznatiji meksički zavodnik ima puno mrlja u ljubavnom životu

Foto: Televisia, Instagram
1/3
24.09.2017.
u 08:05

Lenny de la Roso, zgodni 33-godišnji kubanski glumac kojeg imamo priliku gledati u telenoveli "Voli me zauvijek" ima brojne talente. Osim glume, godinama se bavio pjevanjem, a izvrsno i pleše i ima buran ljubavni život...

“Već s deset godina maštao sam kako ću nastupati pred kamerama. Želio sam biti plesač, pjevač ili glumac, a danas sam sve to”, kaže 33-godišnji kubanski glumac Lenny de la Rosa, kojeg trenutačno gledamo kao Alexisa u meksičkoj telenoveli “Voli me zauvijek” na Hrvatskoj televiziji.

Taj glumac s tijelom Apolona, kako mu obožavateljice vole laskati, karijeru je započeo kao pjevač u zboru. Nakon toga studirao je na Glazbenoj akademiji i potom pohađao Televisin studij za umjetničko obrazovanje, gdje je zakoračio u svijet telenovela, ali i u kazalište. Nije dugo trebalo da producenti prepoznaju njegov talent, pa je 2010. godine dobio ulogu Joaquína u telenoveli “Pobjeda ljubavi”, u kojoj je glumio uz bok popularnoga glumca, sunarodnjaka Williama Levyja.

Ubrzo su uslijedile kazališne uloge i glazbeni nastupi, ali i sudjelovanje u meksičkom izdanju showa “Ples sa zvijezdama”. “Zauvijek ću pamtiti to iskustvo. Obožavam plesati i sretan sam što sam dobio priliku biti dio toga zabavnog projekta. Dobio sam mnogo komplimenata za svoje plesno umijeće i moram priznati da mi to jako laska”, priznao je Lenny, koji je poznat i po skandalu s meksičkom glumicom, 31-godišnjom Livijom Brito, koja je u to vrijeme bila u vezi s glumačkim partnerom iz serije “Talijanska mlada”, Joséom Ronom, dok je on bio u vezi s pjevačicom Fey.

Naime, veze su prekinute nakon što je u medije dospjela audiosnimka između de la Rose i Livije Brito koja je otkrila da su njih dvoje imali seksualnu aferu. Iako su preljubnici tvrdili da je audiosnimka namještena te namjerno poslana u medije, oboje su prekinuli s tadašnjim partnerima, a nakon toga medijima su se počele širiti informacije da je Lenny svoju, tada već bivšu djevojku, Fey zlostavljao.

“Završila sam s njim zauvijek, ne želim više nikad čuti za njega. Osim što me varao, progonio me i prijetio mi je smrću. Priznajem da je bio najbolji ljubavnik, ali s vremenom je postao toliko agresivan i nisam to više mogla podnijeti. Dobila sam živčani slom kada sam u njegovu stanu pronašla voodoo lutkicu koja je imala moju frizuru i moje lice, a kravata joj je bila zavezana oko glave”, rekla je tada uzrujana Fey, a njezine tvrdnje potvrdili su i posjetitelji restorana koji u imali prilike vidjeti Lennyjevo nasilno ponašanje.

“Došli su oko tri sata popodne i odmah smo ih prepoznali jer su oboje bili prekrasni i dotjerani. Sjedili su za stolom koji je bio malo odvojen od ostatka i odmah smo primijetili da su ljuti. Kad se konobar približio, brzo su naručili, a ona je nakon toga počela plakati. On ju je uhvatio za vrat i silom pokušao poljubiti, dok se ona pokušavala odmaknuti. Tada ju je povukao za kosu, privukao k sebi, a ona je sve jače plakala”, otkrili su posjetitelji restorana novinarima.

Otad Lennyja više nisu povezivali sa ženama, a privatni život sada drži podalje od medija. Kada ne pleše, ne glumi i ne pjeva, najradije vježba te uživa u prirodi.

“Volim šetnje šumama. Svjež zrak, mir i tišina ponekad su sve što vam treba. Živimo užurbano i velika većina zaboravlja na sebe. Bitno je održavati tijelo zdravim, ali i um. To je recept za sretan život”, zaključio je ovaj zavodnik, čiji su prijatelji otkrili da ga nagovaraju da potraži stručnu pomoć kako bi suzbio nasilno ponašanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije