Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljub?

Poznata turska glumica zbog rastave je na lošem glasu, a brani je - bivši muž

Foto: Promo
1/2
29.09.2017.
u 08:20

Tuba Büyüküstün i Onur Saylakas vjenčali su se u Parizu 2011. godine. Nedugo nakon toga, u siječnju 2012. dobili su kćerkice blizanke Mayu i Toprak. Glumica je navodno supruga prevarila sa sedam godina mlađim muškarcem

Turska glumica Tuba Büyüküstün, koju smo gledali u sapunicama “Asi” i “Ljubav i novac”, našla se pred osudom javnosti da je prevarila, sad već bivšeg, supruga, također glumca Onura Saylakas sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom, vlasnikom noćnih klubova u Turskoj.

Naime Tuba i Onur vjenčali su se u Parizu 2011. godine. Nedugo nakon toga, u siječnju 2012. dobili su kćerkice blizanke Mayu i Toprak. Loš glas prati je u zemlji iz razloga što javnost smatra kako je prevarila muža dok je još bila u braku, no Onur je stao u obranu bivše žene.

– Priča se da smo se Tuba i ja rastali zbog njezina ljubavnika. To je glupost! Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se završila i pokušali smo je spasiti zbog naših djevojčica, ali nije išlo. Tuba jest i ostaje majka moje djece. I ovo izjavljujem kako bi se ta tema jednom zauvijek zatvorila – objasnio je glumac.

Tuba, inače i Unicefova ambasadorica, poznata je i po velikodušnosti pa je tako prije dvije godine odrezala svoju dugu kosu kako bi ju donirala fondaciji koja prikuplja sredstva za djecu oboljelu od raka.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:49 29.09.2017.

Ne brani je nego ju brani, iz razloga zato što jer je to akuzativ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije