Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Iznenada preminuo sin (36) Marine Tucaković, u Izraelu mu pronašli beživotno tijelo

Foto: Milan Maričić/Pixsell
1/4
20.12.2022.
u 14:20

Milan Laća Radulović, osim što je uspješno baratao rimama i riječima u pisanju svojih tekstova, bio je talentiran za produciranje i aranžiranje pjesama, a majci je od malih nogu pomagao oko velikih hitova Zdravka Čolića poput "Ajde idi" i "Sto puta".

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas u 37. godini života, javlja srpski Pink. Milan Laća Radulović, osim što je uspješno baratao rimama i riječima u pisanju svojih tekstova, bio je talentiran za produciranje i aranžiranje pjesama, a majci je od malih nogu pomagao oko velikih hitova Zdravka Čolića poput "Ajde idi" i "Sto puta".

Pink.rs piše da mu je beživotno tijelo pronađeno u Izraelu

Osim što je pomagao majci u pisanju, i sam je napisao brojne hitove, a od nedavnih su i Severinina "Fatamorgana", ali i srpski hitovi poput "Rane" Anastasije Ražnatović, "Favorito" grupe Hurricane koja je predstavljala Srbiju na prošlogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije, a napisao je pjesme i za Anu Nikolić i Rastu. 

Svojoj majci Marini bio je bezuvjetna podrška u najtežim danima. Podsjetimo, Marina je preminula u 68. godini života 19. rujna 2021. godine nakon duge i teške borbe s karcinomom, a bila je jedna od najvećih hitmejkerica na našim prostorima.

Ova glasovita autorica pisala je pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića... Marina stoji iza brojnih hitova među kojima su "Što to bješe ljubav" Olivera Dragojevića, "Zora je'' Nede Ukraden , "Gas Gas" koji je otpjevala Severina i brojne druge. Unatoč bolesti nikada nije odustala od pisanja.

U braku s Futom Radulovićem imala je još jednog mlađeg sina Miloša koji je preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo pronašla je upravo Marina u obiteljskoj kući u Beogradu, a od te se tragedije nikada nije oporavila. 

VIDEO>>Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

Komentara 17

JU
juma
15:56 20.12.2022.

Milan Laća Radulović? Mora da sam totalna neznalica, kada nisam čuo za osobu koja nas je toliko zadužila, Ajde, barem sam znao tko je Siniša Mihajlović, ali ni za njega ne znam čime nas toliko obogati i oplemeni? Morat ćuu upisati neki online kurs u redakciji VL kako bi se informisao što se dešava u svetu oko nas.

DU
Deleted user
15:25 20.12.2022.

Zar jos jedna tuzna vest

LA
lajh1985
16:56 20.12.2022.

Cijelo selo smrce bijelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije