Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna pjevačica

Ivana Marić otkrila: Djevojčica mi ima pet godina, a već govori tri jezika

ivana marić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
17.10.2014.
u 20:06

Pjevačica Ivana Marić pogledala je revije na trećoj večeri Perwoll Fashion.hra, a priznaje nam, sjajno se provela

Pjevačica Ivana Marić pogledala je revije na trećoj večeri Perwoll Fashion.hra, a priznaje nam, sjajno se provela.

– Najviše mi se svidjela moja miljenica Kristina Burja, često je nosim, našle smo se i pašemo si, ljubav na prvi pogled – rekla je Marić. Osim što prati revije, Ivana i radi punom parom pa je tako nedavno snimila novi singl. – Novi singl je gotov, ide premijera sljedeći tjedan i snima se spot. Osim toga, obiteljski život cvjeta, djevojčica raste, ima pet godina, ide u vrtić, voli učiti i govori tri jezika, zna više od mene – kroza smijeh je svoju curicu pohvalila Ivana.

Iako uživa u majčinstvu, zasad nema planova o širenju obitelji. – Zasad ne, angažirana sam poslom i ne bih se htjela preforsirati pa da nekom nešto nedostaje. Ovako se stignem posvetiti i poslu i obitelji – rekla je Ivana. Budući da izgleda sve bolje, zanimalo nas je čemu duguje svoj atraktivan izgled. – Ja bih rekla da su tridesete čudo za žene. Nikad se nisam bolje osjećala, sa svojim tijelom i licem. Mislim da žena mora sazreti da bi postala prava žena – zaključila je Ivana.

>>Ivana Marić zablistala na predstavljanju Beauty, Health i Lifestyle showa

>>Rozga: Jedan dan sam premršava, drugi dan debela – valjda sam onda kako treba!

Komentara 8

ST
strsljen2013
12:33 19.10.2014.

Da nisu moćda hrvatski, bosanski i srpski?

HR
hrxxx111
20:27 17.10.2014.

nobody cares

MA
majusko
20:52 17.10.2014.

Moj šnaucer isto govori dva jezika. Pise velika slova a ima samo 2 godine. buuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije