Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati detalji slavlja

Ivan i Milica Todorić krstili kćer, s uzvanicima su feštali u Kulmerovim dvorima

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
05.06.2023.
u 15:45

Uzvanici su slavili u Kulmerovim dvorima, a za meni je bio zadužen poznati chef Tomislav Gretić

Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića, i njegova supruga Milica Todorić proteklog vikenda krstili su svoju najmlađu kćer Milu Victoriju koja je na svijet stigla u srpnju 2022. godine. Slavljem u obitelji na društvenim mrežama pohvalila se Ivanova sestra Iva koja je s pratiteljima podijelila i djelić atmosfere. Uzvanici su slavili u Kulmerovim dvorima, a za meni je bio zadužen poznati chef Tomislav Gretić. 

Foto: Instagram

Kako pišu 24 sata gosti su mogli uživati u jelima kao što su torchon od guščje jetre, pečene smokve, juneći tartar s vlascem, brioche, pečena cikla, krema od krumpira, brancin i slično. Konobari su gostima, među ostalim, točili šampanjac, a čaše su bile posložene na katove. Sve je bilo pomno isplanirano do najsitnijeg detalja. Uređenje je bilo raskošno, a prevladalo je bijelo cvijeće s puno zelenila. Za dobru atmosferu pobrinuo se i jedan bend koji je zabavljao uzvanike. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Ivan i Milica otprije imaju kćer Ariju (3) i sina Vida (6). Par se upoznao još 2009. godine u New Yorku i tijekom ovih 13 godina veze jednom su imali kraći prekid te su se ubrzo pomirili. Milica se manekenstvom počela baviti sa 16 godina, a kako su otkrili srpski mediji, direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao joj je u Budvi i ponudio joj posao. Snimila je reklame za strane brendove poput Levi'sa, bila je zaštitno lice modne kuće Fratelli te se pojavila na naslovnici srpskog izdanja Cosmopolitana. 

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

 

Komentara 2

FO
forfun
19:53 05.06.2023.

To je ova Frankenstein plava s usnetinama, jao

Avatar Dars
Dars
17:28 05.06.2023.

Dijete su krstili po istočnom ili zapadnom obredu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije