Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetio se mlađih dana

Vlado Kalember podijelio fotografiju staru čak 50 godina: 'Evo to sam ja!'

Glazbenik Vlado Kalember
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
05.06.2023.
u 13:48

Glazbenik je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj je dio školskog orkestra, a snimljena je prije 50 godina

Glazbenik Vlado Kalember (70) razveselio je svoje pratitelje fotografijom koju je podijelio u nedjelju. Naime, prisjetio se mlađih dana, točnije, kada je imao 20-ak godina, a na fotografiji sjedi u školskom orkestru. 

"Evo, to sam ja! Sviram fagot u školskom orkestru, a prošlo je samo nešto više od 50 godina. Što je to u smislu vremena? Ništa! Ionako su prošle prebrzo! Možda se Zemlja vrti sve brže oko sebe i oko Sunca, pa zato vrijeme sve brže prolazi", napisao je uz crno-bijelu fotografiju.

Svoj mladolik izgled i u 71. godini može zahvaliti samodisciplini. Konkretno, rekao je nedavno kako je oduvijek smatrao da alkohol i showbizz ne idu zajedno, a na sve što se mogao navući nastojao je izbjegavati. Nikada nije bio sklon porocima.

Podsjetimo, Kalember je osnovao popularnu pop grupu Srebrna krila 1978. godine, u kojoj je vokalni solist i basist. Nastupio je na pjesmi Eurovizije u duetu s Izoldom Barudžijom 1984. godine. Pjevali su pjesmu "Ciao, amore" s kojom su osvojili 18. mjesto, dobivši 26 bodova. Nakon odlaska iz grupe, nastavio je solo karijeru. Bio je član grupe 4 asa u kojoj su bili i Jurica Pađen, Rajko Dujmić i Alen Islamović. Njegove najpoznatije pjesme su: "Vino na usnama", "Evo noći, evo ludila", "Suzana" i "Nek živi ljubav". Godine 2012. vratio se Srebrnim krilima.

Kalember je bio u braku s violončelisticom Anom Rucner, a s njom je stao pred oltar kada je imao 53. godine. Brak im je potrajao osam godina, sve do 2014. kad su sporazumno zatražili razvod.

VEZANI ČLANCI:

U braku s Anom Kalember je dobio sina Dariana, a nakon razvoda bivši partneri ostali su i više nego u dobrim odnosima, što je iznenadilo sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

– Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka showbizz fora. Odgovorio sam joj da nije. Kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati – rekao je nedavno za Happy FM. 

VIDEO Asim otkrio istinu o incidentu s tortom i Majom Šuput: 'Vi što ste psovali, nadam se da vam je žao'

Ključne riječi

Komentara 2

LI
lietuva
20:01 05.06.2023.

... kad je imao "pedeset i treće" godine.

DU
Deleted user
14:11 05.06.2023.

Zanimljivo. Svira faggot. Tko bi rekao, ja sam mislio da samo zna gitaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije