Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet dijele pozornicu

Isplivao je smiješan video Ive Šulentić i Dine Jelusića snimljen prije dvadeset godina

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
28.12.2023.
u 23:00

Iva je vodila nacionalni izbor za dječju Euroviziju, a jedan od natjecatelja a kasnije i pobjednik je bio Dino Jelusić

Voditeljica Iva Šulentić i glazbenik Dino Jelusić dio su tima nove sezone HRT-ovog glazbenog showa "The Voice" u kojem je Iva voditeljica, a Dino je član žirija. Prije točno dvadeset godina također su zajedno dijelili pozornicu HRT-a kada je Iva vodila nacionalnom izboru za sudjelovanje u dječjoj Euroviziji. Dino je tada pobijedio s pjesmom "Ti si moja prva ljubav" i predstavljao je Hrvatsku u Kopenhagenu gdje nam je donio pobjedu. Sada je isplivao video razgovora koji su Iva i Dino vodili na nacionalnom izboru.  

- S nama je 152 centimetara visok, 40 kilograma težak Dino Jelusić. Imaš ti veliku ekipu ovdje - rekla je Iva predstavljajući ga publici koja je pjevača nagradila velikim pljeskom, a Šulentić ga je upitala je li među publikom i njegova prva ljubav. - Pa stvarno je se više ni  ne sjećam tko je bila moja prva ljubav - simpatično je odgovorio Dino kojem je tada bilo samo 11 godina. Rekao je i kako obožava Bon Jovia i da želi da mu on bude kum.

 

@hrvatska_radiotelevizija Iz HRT-ove arhive: Mentor iz #TheVoiceHRT Dino Jelusić na počecima karijere 2003. #dinojelusick #arhiva #hrt #zavas #fyp #hrvatskaradiotelevizija ♬ original sound - HRT

 

Prije nego je otpjevao svoju pjesmu Dino se obrati publici: Htio bih pozdraviti ove moje sve navijače i moju prvu ljubav iz restorana. Iva mu je uz osmijeh tada odgovorila: Glavno da si ti meni lijepo spustio i rekao da se ne sjećaš prve ljubavi. Dino joj je odgovorio: - To sam bubnuo. Dino je sada član žirija u showu "The Voice" i prije početka emitiranja nove sezone otkrio je u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" kako mu se sviđa mentorsko iskustvo.

- Predivno je, novo iskustvo. Već svi radimo i jedva čekam kako će to biti uživo. Kad sam dobio poziv, znao sam da bi Damir mogao biti član ekipe. Saznao sam da bi Damir jako bio sretan kad bih ja bio unutra. Meni je to prevagnulo da odlučim, kad sam čuo da jedna takva veličina želi mene u jednoj od stolaca. Rekao sam - vrijedno je ostati u Hrvatskoj jednu zimu, vjerojatno ću ostati i sljedeće godine, ako bude poziv. Čast mi je biti pored Urbana, Vanne i Gopca - rekao je pjevač. 

VIDEO Ella Dvornik: Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije