Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo voditeljice

Nikolina Ristović: Prošla sam kroz bitku za skrbništvo i naslušala se nestvarnih optužbi

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
28.11.2019.
u 20:02

Srećom, pa je glas razuma prevladao. I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom djetetu, napisala je voditeljica na Instagramu.

Brojne poznate Hrvatice uputile su danas riječi podrške Severini nakon što je Općinski građanski sud u Zagrebu donio privremenu mjeru prema kojoj njezin sin mora živjeti s ocem te će se otac Milan Popović samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Nikolina Ristović se također oglasila na ovu temu i uz objavu koju je napisala objavila je fotografiju s mlađom kćeri i upitala je li ovom objavom svoje maloljetne kćeri prekršila zakon.

- Ako jesam, krše ga mnogi. Srećom, njezin otac ne misli tako. Neki očevi misle drugačije. I štogod da javnost o bilo čemu mislila, istina je uvijek satkana od više slojeva nevidljivih na van. Ne volim komentirati tuđe životne situacije. I ne mislim da je moj komentar igdje negdje bitan...- napisala je voditeljica i dodala kako je i sama prolazila prije nekoliko godina bitku za skrbništvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesam li ovim publiciranjm svoje maloljetne kćeri prekršila zakon? Ako jesam, krše ga mnogi. Srećom, njezin otac ne misli tako. Neki očevi misle drugačije. I štogod da javnost o bilo čemu mislila, istina je uvijek satkana od više slojeva nevidljivih na van. Ne volim komentirati tudje životne situacije. I ne mislim da je moj komentar igdje negdje bitan... Ali i sama sam prije dosta godina prošla kroz bitku za skrbništvo nad malim djetetom gdje mi se pokušavala osporiti kompetencija, naslušala sam se nestvarnih optužbi na svoj račun i bila provjeravana od strane raznih stručnih službi. Srećom, pa je glas razuma prevladao. I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom djetetu. Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi, no oduzeti jedno sretno sedmogodišnje dijete svojoj majci izmedju ostalog zbog toga sto radi svoj posao, koliko god ga siromašni duhom smatrali nemoralnim - je potpuni kriminal.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

- I sama sam prije dosta godina prošla kroz bitku za skrbništvo nad malim djetetom gdje mi se pokušavala osporiti kompetencija, naslušala sam se nestvarnih optužbi na svoj račun i bila provjeravana od strane raznih stručnih službi. Srećom, pa je glas razuma prevladao. I mislim da sam donekle opravdala odluku da sama odlučujem o svom djetetu. Ne mislim da su sve majke ispravne i idealne, kao niti svi očevi, no oduzeti jedno sretno sedmogodišnje dijete svojoj majci između ostalog zbog toga što radi svoj posao, koliko god ga siromašni duhom smatrali nemoralnim - je potpuni kriminal. - zaključila je Nikolina. 

 

Ključne riječi

Komentara 19

MN
maja-n
20:23 28.11.2019.

Nit je svaka majka- Majka, nit je svaki otac-Otac.

PJ
pjole
21:28 28.11.2019.

Dobre su ove influencerice. Prvo ih ovdje dobro potroše i pregaze a onda pošalju u srbiju - na udaju.

DU
Deleted user
20:35 28.11.2019.

Nikolina tko?! Ili što?! I ni "a" ni "b" više. Severina?! Niti toliko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije