Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još čeka fonda

Irena iz 'Ljubav je na selu' o negativnim komentarima: 'Fondo i ja se smijemo tome'

Foto: RTL
1/6
24.02.2024.
u 21:00

Njezin suprug i dalje je u Keniji, a Irena je sada otkrila da par ne brine o negativnim komentarima

Irena Slopšek, kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', nedavno se udala za Kamerunca Fondu i krajem veljače planirala je i veliko svadbeno slavlje u Hrvatskoj, ali je zbog Bahrei njezine stambene situacije promijenila plan i odlučila je sav novac koji je planirala potrošiti na vjenčanje, darovati Bahri te organizirati samo malo intimno slavlje za najbliže.

Njezin suprug i dalje je u Keniji, a za 24 sata Irena je otkrila da par ne brine o negativnim komentarima. 

- Fondo i ja smo sve bolje i bolje. Smijemo se komentarima na društvenim mrežama. Ljudi su smiješni jer misle da je mit o crncima i 'barakudama' istina. Neznalice su za neke stvari o ljubavi. Kad dođete u neke godine, gledate dušu, a ne izgled i 'barakudu' - rekla je.

VEZANI ČLANCI

 

Suprug joj tek za mjesec dana stiže u Hrvatsku.

- Fondo je još u Keniji. Krajem trećeg mjeseca bi trebao na avion za Zagreb. Sad čekam papire o prebivalištu, zdravstvenom osiguranju, nekažnjavanju... da odnesem u podružnicu za strance - kaže Irena.

Rekla je i kako je zbog njega promijenila frizuru. 

- Fondi se nije svidjela moja boja kose jer puno Afrikanaca voli plavuše. Zato me Ines Petrić dobro sredila u subotu. Za svoj me rođendan počastila pramenovima i šišanjem - kazala je.

- Ljubav cvate. Ručak ćemo imati kad Fondo dođe u Zagreb - dodala je.

VIDEO Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Komentara 1

Avatar kanonik
kanonik
12:31 25.02.2024.

Treba tebi fond a ne Fondo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije