Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u opatiji

Pjevačica nije pazila: Parkirala na invalidsko mjesto, a njezin tim odmah reagirao

Foto: Instagram
1/5
03.03.2020.
u 10:26

S pjesmom "You Will Never Break My Heart" Indira Levak ostvarila je treće mjesto na ovogodišnjoj Dori, a ispred nje su bili Mia Negovetić i pobjednik Damir Kedžo.

Energičnu i veselu pjevačicu Indiru Levak na ovogodišnjoj Dori gledali smo u kostimu dizajnera Juraja Zigmana, a pjesmom "You Will Never Break My Heart" izborila je visoko treće mjesto i najavila zarazni hit koji će se zasigurno još dugo pjevati.

1/6

Iako je u Opatiji sve teklo u savršenom redu, bez ikakvih trzavica, 24 sata piše kako se pjevačica našla u nezgodnoj situaciji parkiravši kombi svog tima, prema ispovijesti čitatelja, na invalidsko mjesto. On im je, naime, rekao da je vozilo tamo stajalo dva dana, ali iz Indirina tima tvrde da je to nemoguće s obzirom na konstantne probe koje je pjevačica imala.

Čitatelj je fotografirao parkirani kombi, a oni su objasnili da je slika očito nastala nakon što su se parkirali da bi sredili sve što trebaju oko opreme koja im je bila potrebna u dvorani Marino Cvetković, gdje su vježbali za nastup.

– Vjerojatno znate da je u vrijeme Dore gotovo nemoguće naći parking u krugu nekoliko kilometara oko hotela. U dogovoru s hotelom kombi je nakratko stao kako bi se iznijeli svi kovčezi i oprema i kasnije je preparkiran. Imamo i potvrdu plaćenog parkirnog mjesta. I nemojmo pretjerivati jer je cijeli tim kombijem išao do dvorane i bio ondje više nego igdje drugdje – rekli su Indirini predstavnici za 24 sata.

Prisjetite se svih pobjednika Dore.

Podsjetimo, početkom veljače na Savskoj cesti u Zagrebu u njeno vozilo udario je bijeli Citroen dok je pjevačica putovala na nastup u Sloveniju.

Kada je došlo do sudara, vozač iz Indirina vozila odmah je izašao iz automobila, a zatim je to učinila i ona. Očevidac je za 24 sata izjavio kako je pjevačica u početku bila smirena, ali to nije dugo potrajalo.

– Pjevačica je u početku bila smirena, no kasnije se uzrujala vidjevši da su je prolaznici prepoznali – kaže čitatelj. Oba vozila pomaknula su se sa strane, nedaleko od hotela Westin i razgovorom pokušali postići dogovor oko nastale situacije.


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar links
links
10:58 03.03.2020.

Bez Colonije svela se na lokalnu , kafansku pjevačicu

SG
salkanovicreis56@gmail.com
11:19 03.03.2020.

Stvarno,postala je cajka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije