Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbjegli član žirija

Igor Štimac pobjegao od Alke Vuice na izboru za Miss turizma

štimac (1)
Foto: pixsell
1/4
11.09.2011.
u 13:44

Bivši nogometaš Štimac odbio je biti u žiriju na izboru Miss Adriatic turizma Hrvatske nekoliko sati prije početka da ne vidi bivšu prijateljicu Alku Vuicu

- Nadam se da mi niste virili pod suknju, rekla je preksinoć Alka Vuica (50) na izboru Miss Adriatic turizma Hrvatske. Na pistu na splitskoj Rivi popela se u kratkoj zvonolikoj haljini, ispod koje su stalno izvirivale crne bokserice. U žiriju je trebao sjediti i bivši nogometaš Igor Štimac (44), ali nekoliko sati prije otkazao je sudjelovanje. Organizatorima je objasnio kako ima neodgodiv sastanak. 


- Ne znam ništa o tome. Došla sam na poziv organizatora – uz smiješak je komentirala Vuica. Pjevačica i kantautorica sa Štimcem je bila u strastvenoj vezi prije 12 godina.

Kako se pričalo u VIP zoni na Rivi, Igor se nije pojavio iz obzira prema trudnoj djevojci, 30-godišnjoj Lani Bucat. Navodno je želio izbjeći neugodne situacije. 
Iako su se već susreli nekoliko puta, Alka i Igor nisu ostali u dobrim odnosima. .

Pjevačica je sinoć izjavila kako još ne odustaje od namjere da posvoji dijete te da je na dijeti jer se udebljala nekoliko kilograma. Na pitanje je li trenutačno zaljubljena kroz smijeh je rekla: 'Kako koji dan'.

Komentara 8

VI
vidimškoj
16:05 11.09.2011.

nije mu se mogel dignut,rekli bi Zagorci.....

FE
Felicijen
16:23 11.09.2011.

A ima prekrasnu majicu. Još samo fali cvijet u kosi....

BO
bomba
09:53 13.09.2011.

Ako se žele rješiti Štimca u HNS-u onda neka zaposle Alku kao tajnicu ili nešto slično jer ovaj mudo_a bježi od nje kao vrag od križa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije