Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe 2013.

Hrvatska Adriana Lima izgleda savršeno u crnom badiću

melita fabečić (1)
Foto: Srećko Rundić
1/4
18.07.2013.
u 15:54

Prekrasna Melita Fabečić, aktualna Miss Universe Hrvatske, pozirala je mladom fotografu Srećku Rundiću za ljetni editorijal u seksi kostimu.

Prekrasna Melita Fabečić, aktualna Miss Universe Hrvatske, pozirala je mladom fotografu Srećku Rundiću za ljetni editorijal u seksi kostimu. Fotografije lijepe missice oduzimaju dah, a kako i ne bi kada Melita svakodnevno vježba s osobnim trenerom u World Classu te dovodi tijelo do savršenstva.

Svjetska konkurencija je velika, a izbor u Moskvi sve je bliže. Budući da je mnogi smatraju jednom od najljepših missica, direkcija izbora za Miss Universe nada se da će Melita na svjetskom izboru ponoviti uspjeh svojih prethodnica Sarah Ćosić i Elizabete Burg koje su se plasirale u Top 15 na svjetskom izboru.

>>Lijepa Melita Fabečić poljupcem poželjela sreću Stjepanu Hauseru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije