Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteži trenutak u karijeri

HRT-ov novinar svjedočio je teškoj nesreći: Jedva sam odradio uključenje, tako je i moj otac poginuo

Foto: FACEBOOK
1/5
26.07.2023.
u 07:45

Jedno od najstresnijih uključenja i to pred pragom tv centra Split. Jedva sam odradio uključenje jer trenutak prije livea vidjeli smo kako se jedan život ugasio, napisao je HRT-ov novinar Šime Kovačević

Uoči javljanja uživo u emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" reporter iz Splita Šime Kovačević svjedočio je teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u blizini samog tv centra u Splitu. 

- Koliko stresa nosi reporterski posao, i jutros je osjetio naš Šime Kovačević - splitska je ekipa čekajući uključenje svjedočila još jednoj teškoj prometnoj nesreći. Velike su gužve na prometnicama, pa pazite i više no inače za volanom - napisali su na Facebooku emisije uz video njegovog javljanja, a u komentarima se javio i Šime te napisao: 

 

 

- Jedno od najstresnijih uključenja i to pred pragom tv centra Split. Jedva sam odradio uključenje jer trenutak prije livea vidjeli smo kako se jedan život ugasio. Dragi ljudi vozite oprezno, ništa nije važno kao život. Što se dogodilo i čemu su svjedočili on i ostatak televizijske ekipe s kojom je radio u utorak ujutro opisao je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju i naglasio kako mu je u 25 godina karijere ovo javljanje uživo bilo najteže. 

VEZANI ČLANCI

- Upravo u to vrijeme trebao sam se zajedno s kolegom snimateljem Zdravkom Rušinovićem i tonskim tehničarem Borisom Pleštinom uključiti rano ujutro sa servisnim informacijama iz Splita i baš kad smo krenuli na zadatak ispred našeg TV centra dogodila se ta prometna nesreća. Jedva sam odradio uključenje jer trenutak prije toga vidjeli smo kako se jedan život ugasio. Nismo se imali gdje pomaknuti jer ulica je jednosmjerna i zatvorena, a zapravo trebalo je reći građanima da je to u tom trenutku vijest, da se mole da zaobilaze križanja Ulice slobode i Mažuranićevog šetališta. U cijelom tom nekako nadrealnom trenutku, jer trebalo je vremena da shvatimo što se događa, stižu Hitna pomoć, vatrogasci i policija - ispričao je HRT-ov novinar i reporter. Dok se javljao u emisiju samo jedna slika mu je bila cijelo vrijeme u glavi. 

- Moj je tata poginuo u automobilskoj nesreći prije 20 godina, također ujutro oko šest sati kad je išao na posao. Imao je infarkt i ostao mrtav na licu mjesta. Čitavo sam uključenje razmišljao samo o tome kako će sad policija morati nekome javiti da mu je umro voljeni član obitelji, isto kao što su mojoj familiji javili za tatu - kazao je Šime. 

VIDEO Odlazak televizijskog velikana: Preminuo je Miroslav Lilić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije