Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO U IGRI

Hladno pivo na jesen u Areni

Hladno pivo
29.04.2011.
u 11:46

Dečki iz Gajnica ponovo su u igri. Povodom izdavanja novog albuma, 7. listopada otvaraju turenju u zagrebačkoj Areni.

Četiri godine od izlaska zadnjeg albuma Hladno pivo se vraća. Nakon što su u Teatru &TD pred najvjernijim obožavateljima promovirali novi album "Svijet glamura", frontman benda Mile Kekin najavio je početak dvoranske koncertne turneje u listopadu.

– Vidimo se, kako stvari stoje, 7. listopada u Areni Zagreb – izjavio je Kekin. Nema sumnje da će rokeri napuniti zagrebačku Arenu s obzirom na to da su 2007. godine rasprodali Dom sportova, a 2008. godine na Jarunu okupili više od 25.000 posjetitelja.

"Ezoterija", singl s novog albuma, već je preplavio hrvatske radijske postaje, a u uspjeh albuma nema sumnje. Pretprodaja ulaznica za spektakl u Areni počinje u ponedjeljak 2. svibnja u 12 sati i to samo u Tisak media centrima u većim gradovima diljem Hrvatske. Također, obožavatelji će ulaznice moći nabaviti i na internetu, točnije na web-stranici www.eventim.hr. Cijene ulaznica iznose 120 i 150 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije