Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javili se priopćenjem

HGSS reagirao na vijest o obustavi potrage za Marijanom Seifert: 'Riječ je o netočnoj informaciji'

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell, HGSS
1/8
02.05.2022.
u 19:13

-Protekla dva dana aktivno smo pretraživali vrlo zahtjevno korito rijeke Save pri čemu potraga nije dala rezultata. Stojimo i dalje na raspolaganju MUP-u koji vodi istragu o nestanku te ćemo se po potrebi ponovno uključiti s našim resursima - istaknuo je Josip Granić, pročelnik HGSS-a.

Potraga za Marijanom Seifert, bivšom pobjednicom Big Brothera, i dalje je u tijeku, a nakon što je danas u medijima prenesena vijest da je HGSS obustavio potragu za reality zvijezdom priopćenjem su se oglasili i iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

- Danas je objavljena informacija kako je Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) obustavila potragu za nestalom ženskom osobom na području rijeke Save kod Mosta mladosti u Zagrebu. Riječ je o netočnoj informaciji, proizašloj iz krivo interpretirane, odnosno nepotpuno prenesene izjave pročelnika Hrvatske gorske službe spašavanja Josipa Granića.

Naime, u nadležnosti HGSS-a nije obustava potrage, već to spada pod nadležnost Ministarstva unutarnjih poslova (MUP). Protekla dva dana aktivno smo pretraživali vrlo zahtjevno korito rijeke Save pri čemu potraga nije dala rezultata. Stojimo i dalje na raspolaganju MUP-u koji vodi istragu o nestanku te ćemo se po potrebi ponovno uključiti s našim resursima.
HGSS je uvijek bio i bit će na raspolaganju svim nadležnim službama i ljudima u nevolji - stoji u priopćenju koje potpisuje Josip Granić, pročelnik HGSS-a. 

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Ključne riječi

Komentara 2

RA
radolizem
20:00 02.05.2022.

Dakle, ovo što se radi na Forum.hr, na Ženskom kutku- Kokošinjac, gdje je korisnica Dara333 proširila lažnu i uznemirujući vijest o Marijani Seifert stvar je očito psihopatske strukture korisnice Dara333, no mene je začudilo da je ta objava stajala jučer čitav dan i danas, da se tu povela rasprava, da su nestalu ženu proglasili mrtvom. U svemu tome sudjeluje 10 do 15 korisnica, one same sebe nazivaju "kokoške" i nitko da regira i to pobriše, a korisnici Dari333 trajno zabrani pristup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije