Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u splitu

Marko Livaja i Iris Rajčić izrekli sudbonosno 'da', pogledajte prve fotografije novopečenih mladenaca

Split: Iris Rajčić I Marko Livaja dolaze u restoran Adriatic Grašo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/12
02.05.2022.
u 18:41

Dobro raspoloženi i nasmijani ušli su u prostor gdje će se zabavljati dugo u noć, a uzvanike će uveseljavati splitska pjevačica Jelena Rozga.

Mladenci, nogometaš Marko Livaja (28) i bivša manekenka Iris Rajčić (42) izrekli su sudbonosno 'da' te se uputili u restoran Adriatic Grašo gdje će se održati svečana večera i slavlje. Dobro raspoloženi i nasmijani ušli su u prostor gdje će se zabavljati dugo u noć, a uzvanike će uveseljavati splitska pjevačica Jelena Rozga.

02.05.2022., Split - Svadba Marka Livaje i Iris Rajcic Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Par se pobrinuo za privatnost te će se zabavljati uz obitelj i prijatelje, a među uzvanicima su i neki poznati poput pjevačice Doris Dragović, trenera Hajduka Valdas Dambrauskasa, golmana Lovre Kalinića, glumice Ane Gruice Uglešić

Livaja i Rajčić sudbonosno 'da' izgovorili su crkvi sv. Stjepana na prekrasnom Sustipanu. Irisina kuma bila je splitska politologinja, novinarka i TV voditeljica Lana Pavić, dok je Marku svjedočio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva. Livaja prije obreda nije bio raspoložen za izjave, a Iris su od znatiželjnih pogleda čuvali zaštitari.

Mladenci uoči vjenčanja nisu otkrivali puno detalja. Par je jučer sudjelovao u prikupljanju humanitarne pomoći za Ukrajinu te su Iris i Mario odgovarali na pozive dok se igrala 'Utakmica za mir' između Hajduka i Šahtara, novinarki Mirti Šurjak otkrili su da lokacija nije bila tajna, odnosno da praktički svi znaju da će se vjenčati na Sustipanu. Iris je samo tajnom htjela držati izgled vjenčanice. Nogometaš je, pak, istaknuo da je on sve već spremio dva mjeseca prije.

Podsjetimo, Livaja i Iris upoznali su se kad je on imao tek 20, a ona 34, no usprkos razlici u godinama, između njih se razvila ljubav koja je pobjeđivala sve prepreke. Iris se svojedobno prestala baviti manekenstvom i postala fitness-trenerica te se prilagođavala Livajinu tempu, a otad su živjeli na brojnim lokacijama, najdulje u Grčkoj gdje je Livaja igrao, ali i na Kanarskim otocima. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Elizabet, a u veljači prošle godine sina Lorenza.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

Komentara 3

BU
bum5bar
21:09 02.05.2022.

Hoće dočekati zajedno da Hajduk bude prvak

Avatar nekakav
nekakav
19:29 02.05.2022.

Oženio se? Da nije bolestan?! Što mu je bilo? Pa jel vidi kako prolaze mu kolege?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije