Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni supermodel

Heidi Klum pozirala sa 17-godišnjom kćeri, na fotki su gotovo iste, a mnogi su primijetili nešto čudno na njoj

Foto: Instagram
1/15
02.09.2021.
u 23:00

Majka i kći sada su pozirale na zajedničkoj fotografiji sjedeći na stepenicama, a zablistale su u gotovo istim srebrnim haljinama i štiklama.

Njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (48) početkom se godina na Instagramu pohvalila da joj je i 17-godišnja kćer Leni krenula njezinim stopama te je podijelila zajedničku naslovnicu za Vogue. Ona i kćer imaju poseban odnos što često pokazuju na društveni mrežama.  

Majka i kći sada su pozirale na zajedničkoj fotografiji sjedeći na stepenicama, a zablistale su u gotovo istim srebrnim haljinama i štiklama.

"Uskladila sam se s mamom". napisala je Leni u opisu fotke.

Foto: Instagram

Fotografija je oduševila pratitelje stoga nije čudo da je prikupila više od 320 tisuća lajkova i mnoštvo komplimenata. "Nevjerojatno sličite", "Iste ste", "Prelijepe ste", pisali su pratitelji.

Međutim, neki su primijetili i nešto čudno na fotografiji. "Leni izgleda kao lutka. Neprirodno", "Mislim da je ovo Photoshop. Izgleda kao da su je smanjili ili nešto", "Proporcije na ovoj fotografiji su čudne", pisali su drugi.

Klum je Leni dobila s talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom s kojim se razišla nedugo nakon što je saznala da je trudna. Manekenka ima još troje djece, 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i 11-godišnju Lou.

VIDEO>>Danas je godišnjica smrti princeze Diane: Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:58 03.09.2021.

Rekao bih ja svašta, al bi me blokirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije