Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodno

Britanci su ludi za ovim kostimima, ali jesu li primijetili ovaj neugodan detalj?

Kupaći kostim
Bags of Love
18.05.2018.
u 08:58

Kao što je bio slučaj s novoizabranim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i kupaćim kostimima s njegovim likom, sada Britanci i brojni drugi obožavatelji naručuju kupaće kostime s isprintanim licima princa i buduće vojvotkinje.

Mnogi fanovi britanske kraljevske obitelji posljednjih mjeseci kupuju sve što ima veze sa zaručnicima, princem Harryjem i Meghan Markle. 

Kao što je bio slučaj s novoizabranim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i kupaćim kostimima s njegovim likom, sada Britanci i brojni drugi obožavatelji naručuju kupaće kostime s isprintanim licima princa i buduće vojvotkinje. Cijena je 28 funti odnosno oko 235 kuna. I dok proizvođači raznih suvenira i proizvoda s likovima ovog zaljubljenog para zadovoljno trljaju ruke, tek su rijetki primijetili kako brada princa Harryja "pada" na nezgodno mjesto i izgleda kao da je intimno područje žene – golo i dlakavo.

Foto: Bags of Love

Ekaterina Vankova, glasnogovornica tvrtke Bags of Love koja online prodaje spomenute kupaće kostime, za Huffington Post je komentirala kako je taj "detalj" dobar način da prihvatimo svoje tijelo onakvo kakvo jest i prihvatimo tko smo. 

Bilo kako bilo, kupaći kostimi odlično se prodaju, dostupni su u veličinama od XS do 4 XL i u dvije kombinacije materijala – mat i sjajna lycra. Čini se kako dlakava brada slavnog princa koja pokriva intimno područje na kupaćem kostimu ženama baš nimalo ne smeta. 

 

Komentara 4

BU
Buzdovan
09:05 18.05.2018.

Linda opasno konkurira Karolini

NE
Nepoželjna
23:20 18.05.2018.

Kad su to Britanci imali ukusa..

MU
mulag
09:14 18.05.2018.

ak je frajer nek se odrekne titule

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije