Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova u obitelji

Harry i Meghan po drugi put postali roditelji, ime koje su dali kćerkici oduševilo je mnoge

FILE PHOTO: Britain's Prince Harry and Meghan visit South Africa
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.06.2021.
u 18:20

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su rođenje svog drugog djeteta, djevojčice kojoj su dali ime Lilibet 'Lili' Diana Moutbatten Windsor

Princ Harry i Meghan Markle u petak su po drugi put postali roditelji. Meghan je rodila u kalifornijskoj bolnici u Santa Barbari. Slavni je par vijest objavio u nedjelju popodne, a domah su ga prenijeli svi svjetski mediji. 

- Rodila se u 11:40 u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital. Majka i dijete su dobro te su otpuštene kući - stajalo je u njihovoj izjavi.

Djevojčicu su nazvali Lilibet 'Lili' Diana čime su, kako stoji u izjavi, odali počast djetetovoj 'voljenoj prabaki', kraljici Elizabeti II i princezi Diani, pokojnoj majci princa Harryja. Malena Lilibet 11. je Elizabetino praunuče i osma u liniji za nasljeđe britanske kraljevske krune.

Do trenutka objave vijesti i zaključenja ovog teksta medijima nije poznato jesu li im već došle čestitke članova britanske kraljevske obitelji, no mnogi stručnjaci nagađaju kako bi upravo nova beba u obitelji mogla "smekšati" napete odnose između para koji je otišao u Ameriku i dijela koji je ostao u Velikoj Britaniji.

Inače, Harry je o traumama vezanim uz gubitak majke pričao u show pod nazivom “Ja kakvog me ne vidiš”, koji će se baviti  mentalnim zdravljem. Na programu je radio zajedno s Oprah Winfrey, jednom od najpoznatijih voditeljica i producentica, a dvojac će u seriji otkriti i neke privatne teme i borbe sa svojim mentalnim zdravljem. Uoči predstavljanja projekta princ Harry je naglasio da se u showu ističe da ima snage u ranjivosti. “Vodimo različite živote, odgajani smo u različitim okruženjima i kao rezultat toga izloženi smo različitim iskustvima. Ali naše zajedničko iskustvo jest da smo svi ljudi”, započeo je Harry. “Većina nas nosi neki oblik neriješene traume, gubitka voljene osobe ili tuge, što se čini – i jest – vrlo osobno. Prošla nas je godina naučila da smo svi zajedno u tome i nadam se da će ovaj show pokazati da postoji snaga u ranjivosti, povezanost u empatiji i snaga u iskrenosti”, kazao je vojvoda od Sussexa. Ipak, čini se kako će on ovu godinu pamtiti po dobrim vijestima

Naime, vojvoda od Sussexa je ranije rekao da se osjećao zarobljeno u obitelji, ali da ne bi otišao bez supruge Meghan. Dosad je više puta naglasio kako mu je ona najveći oslonac bez kojeg danas ne bi bio osoba kakva je. Ne krije da, unatoč svim problemima, uživa s Meghan i Archiejem, a dolazak djevojčice za par je poseban blagoslov koji će, sigurni su mnogi, još više učvrstiti njihovu vezu.


 

Komentara 19

NE
nebitnoime
19:35 06.06.2021.

Odusevilo koga to tocno?

BR
Breoxs
21:08 06.06.2021.

Ljilja

NI
NikoCro
18:43 06.06.2021.

Ma goni ih kvragu, sto nas briga za te idiote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije