Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalna zvijezda

Hana iz Superstara progovorila o Aleksandri Prijović: 'Javi se, molim te'

Foto: RTL
1/8
02.12.2023.
u 11:40

Glazbenica Hana Ivković koja se natječe u popularnom RTL-ovom glazbenom showu Superstar uputila je jednu zanimljivu zamolbu pjevačici Aleksandri Prijović.

Hana Ivković, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj, Mia Ribić, Petar Šegedin, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško izborili su polufinale 'Superstara'. Mladi i talentirani glazbenici borit će se u trećoj epizodi 'Superstara' uživo za prolazak u finale - čime će biti korak bliže pobjedi u showu, ali i nagradi od 50 tisuća eura. Izvanredan je to početak glazbene karijere o kojoj sanjaju kandidati, a dok uvježbavaju posljednje detalje uoči treće epizode uživo, otkrili su za RTL i poneke tajne jedni o drugima.

Polufinalisti 'Superstara' kroz uzbudljivu glazbenu avanturu su se i dobro upoznali, sprijateljili te podijelili ono što znaju jedni o drugima. Andrea Jelonjić i Mia Ribić dijele sobu, a usto su i velike prijateljice, baš kao i Vanessa Kralj te Hana Ivković.

VEZANI ČLANCI

Mia Ribić svoju je cimericu odlično upoznala pa za Andreu ima samo riječi hvale. - Andrea je najveća kulerica, iako se čini ozbiljna, zapravo je 'the coolest'" - jasna je Mia. Iako je pretpostavila da Andrea najviše cijeni Tončija, a najviše od članova žirija voli Niku Turković - Zagrepčanka je cimericu Miju iznenadila. 'Filip mi je otkriće, totalno je chill'. Ribić je otkrila i da je Andrei najveća podrška njezin dečko. 

Andrea, pak, ima sjajna znanja o svojoj cimerici Miji. "Ona je srce grupe, ima zreo stav, a opet se sa svima zeza i sa svima može. Rekla bih da je očigledno da joj je omiljena u žiriju Nika Turković. Ona joj je nova nada za mlade, buduće generacije. Mia je inače nosila broj 11 u motocrossu, a Nika je izbacila album '11'". Andrea je otkrila i da Miju uvijek iz takta izbaci nepravda i nedostatak fokusa te energije. "Najveća podrška joj je obitelj, a posebno mama", zaključila je Andrea o Miji. 

GALERIJA Aleksandra Prijović održala prvi koncert u Areni Zagreb

1/31

Vanessa Kralj i Hana Ivković velika su si podrška od samog početka 'Superstar' avanture. "Obožavatelji ne znaju da je Vanessa svirala violinu deset godina i da je vegetarijanka već sedam. Tonči joj je najdraži član žirija, a najveća podrška joj je majka", otkrila je Hana o Vanessi. Vanessin duet iz snova bio bi onaj s bendom 'Parni valjak', s obzirom na to da ih jako često sluša.

Lijepe riječi imala je Vanessa o svojoj cimerici Hani. "Ona je ista kao i na televiziji. Dobra je, pozitivna, možda ljudi misle da je to gluma, ali ona je zaista takva i to je jako lijepo. Najveća podrška joj je mama, a duet iz snova joj je onaj s Aleksandrom Prijović", poručila je Vanessa. "Je, Aleksandra, javi se, molim te! Aleksandra Prijović, joj da", zaključila je talentirana Hana Ivković. 

VIDEO: Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues

Komentara 2

OT
otrovnijezik
12:06 02.12.2023.

KBK!

ZE
Zeki
11:47 02.12.2023.

Homo sapiens

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije