Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se bolje

Osvanula fotografija Miše Kovača iz bolnice: 'Dragi naš, drži se'

Mišo Kovač
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/15
01.12.2023.
u 13:40

Njegova najnovija fotografija i to iz bolnice isplivala je na društvenim mrežama nakon što ju je objavio splitski inženjer građevinarstva

Nakon što je Mišo Kovač završio u bolnici zbog povišene tjelesne temperature javila nam se njegova kći Ivana koja nam je otkrila da se ne radi o ničem ozbiljnom. Mišo trenutno i dalje na odjelu pulmologije u splitskom KBC-u, a već se počeo osjećati bolje. 

Njegova najnovija fotografija i to iz bolnice isplivala je na društvenim mrežama nakon što ju je objavio splitski inženjer građevinarstva Berislav Borovina na svom Facebook profilu. Njegov zet inače je liječnik na Firulama gdje se Mišo liječi stoga mu je poslao ovu fotografiju.

- Dalmacija,Sv.Duje,Marjan,Hajduk, ... nastavi niz. Netko će kazati Oliver, drugi Mišo a ja kažem oboje, svaki na svoj način. Moj zet, dr. Mladen Frankić otorinolaringolog na KB Firule, ugodno me je iznenadio zajedničkom slikom sa Legendom hrvatske glazbe Mišom Kovačom. Dragi naš Mišo, drži se. Puno nas je koji smo odrastali zajedno sa tvojim pjesmama i koji ti poput mene, šalju iskrene želje za brzim oporavkom - napisao je Borovina u opisu fotografije na kojoj su njegov zet, dr. Frankić i Mišo. Fotografija je ipak naknadno skinuta s društvenih mreža.

Inače, prije dva dana izvor je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio da se legenda glazbe osjeća bolje.

- I dalje je u bolnici pod kontrolom liječnika. Na antibioticima je tako da je temperatura pod kontrolom. Mišo se osjeća bolje. Zadržat će ga u bolnici još koji dan preventive radi - kazao je izvor.

Mišo Kovač
1/8

Podsjetimo, Ivana Kovač kazala je kako starije osobe koje dobiju visoku temperaturu trebaju ići u bolnicu, pogotovo ako imaju već neke poteškoće kao on. 

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - govori nam glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature. Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu. 
Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

VEZANI ČLANCI

- Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata - jednom prilikom je poručio Mišo Kovač.

VIDEO Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:01 01.12.2023.

Miso legendo,drzi se!Uvijek rado slusam tvoje pjesme.🤠

DU
Deleted user
08:55 02.12.2023.

Drži se Mišo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije