Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedan predmet

Grudnjak Whitney Houston prodan za 105 tisuća kuna na dražbi

whitney
Pixsell
02.04.2012.
u 17:56

Predmeti pokojne pop-dive postigli su ukupnu cijenu od 80,187 tisuća dolara, odnosno 450 tisuća kuna. Siva haljina od baršuna koju je Whitney nosila na zabavi povodom Grammyja 1996. prodana je za 11,250 tisuća dolara

Među trinaest predmeta koji su pripadali Whitney Houston prodanih na dražbi u Los Angelesu našao se i grudnjak koji je postigao cijenu od vrtoglavih 18,750 tisuća dolara (105 tisuća kuna).

Predmeti pokojne pop dive postigli su ukupnu cijenu od 80,187 tisuća dolara, odnosno 450 tisuća kuna.

Siva haljina od baršuna koju je Whitney nosila na zabavi povodom Grammyja 1996. prodana je za 11,250 tisuća dolara, a biserne naušnice koje je imala u filmu "Tjelohranitelj" postigle su cijenu od 2,812 tisuća dolara.

Druga dražba na kojoj će kolekcionari moći licitirati za predmete slavne pjevačice održat će se u lipnju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije