Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozadina izbora

Grdović: 'Sve je bilo u dogovoru s HDZ-om, zadatak je bio naštetiti Škori'

Kerum festa
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
07.07.2020.
u 19:56

Istaknuo je kako je on stvorio Škoru budući da je on nagovorio ljude da Škori snime "Ne dirajte mi ravnicu".

Lista Hrvatske građanske stranke Željka Keruma za X. izbornu jedinicu nije dobila očekivane rezultate. No, Željko Kerum dobio je 50% preferencijalnih glasova onih koji su im odlučili dati povjerenje, dok je zadarski pjevač Mladen Grdović na drugom mjestu sa  7,28% glasova.

Kerum festa
1/4

Međutim, za 24 sata Grdović je sada otkrio kako je sve bilo u dogovoru s HDZ-om.

"Odradio sam što sam trebao. Moj zadatak je bilo naštetiti Škori i to sam uspio. Sve je to dogovor koji smo imali", otkrio je Grdović i nastavio:

"Ja sam išao u dogovoru s HDZ-om. Izlazak na ove izbore je bio da pripremimo teren za lokalne izbore, na kojima će Kerum pobijediti za gradonačelnika Splita. Sve to on zna. Ja ću mu pjevati na skupovima. Ovo je moj početak u politici. Nisam htio da Škoro pobijedi. Iako mi je pjesma na prvome mjestu. Nisam razočaran, ja sam čovjek iz naroda. Ni Torcida nije podbacila, bilo je dovoljno glasova, a bit će još bolje. Što se tiče slavlja, nisam mogao dugo biti. Morao sam krenuti za Zadar kod bolesnog brata, a za Keruma ne znam. Koliko sam vidio, nije bio ljut i tužan", rekao je Grdović, koji za Škoru nema baš lijepih riječi.

Istaknuo je kako je on stvorio Škoru budući da je on nagovorio ljude da Škori snime "Ne dirajte mi ravnicu". 

Dodao je i kako se neće kandidirati za gradonačelnika Zadra jer vjeruje ljudima koji ga vode, te da će se sada par mjeseci odmoriti od kampanje.

 

Ključne riječi

Komentara 33

NE
nečešrazbojniče
20:15 07.07.2020.

Vaše glasače bi trebalo poslati na promatranje.

DU
Deleted user
20:28 07.07.2020.

nastetiti skori ...a promovirat proteroristicke sdssovce i pupavca...bravo...a manjak od 120 000 biraca u odnosu na izbore 2016.g. ma koga to zanima...

SA
sašan
20:00 07.07.2020.

koje budale ej !!!!!! Kerum dobio 1500 glasova,a ovaj Bevanda 500 u ciloj 10 izbornoj jedinici i baš su oni nekom trebali !!!!!!!!!!!!! budalo priznaj da ti je mozak ispran od alkohola i svoju glupost i sramotu da izađeš na izbore sa RATNIM PROFITEROM Kerumom i dobiješ tolicno NEBITNIH glasova nemoj pravdat nikako,a kamoli ne tako jer ispadaš još luđi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije