Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se dogodilo?

Goran Jurenec progovorio o temi prekida s Claudijom: Reći ću sve

Foto: RTL
1/10
14.06.2021.
u 10:32

Nakon što je Gospodin Savršeni izbrisao sve fotografije s djevojkom Claudijom pojavila su se šuškanja o njihovom prekidu.

Ljubavne priče Gorana Jureneca, kojeg poznajemo kao Gospodina Savršenog iz istoimenog RTL-ovog showa, ne mogu proći bez neke drame. Nakon poprilično dramatičnog prekida s Hanom Rodić s kojom je romansu započeo nakon showa u kojem su se upoznali, Goran je priznao da se vratio svojoj bivšoj djevojci Claudiji s kojom je u vezi bio prije Hane.

Samo nekoliko tjedana nakon što su Claudija i Goran obznanili da su opet zajedno i objavili zajedničke fotografije, dogodio se novi šok – Goran je s Instagrama izbrisao slike na kojima je s Claudijom. Pojavila su se šuškanja kako je opet solo i da je ovo sigurno znak prekida s Claudijom s kojom je već počeo i živjeti u istom stanu, a kada su se prestali pratiti na Instagramu, svima je to bio znak da nešto ozbiljno ne valja u ovom odnosu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče. Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i doznat ćete što se dogodilo", objasnio je Goran na svom Instagram profilu odgovarajući na pitanja obožavatelja koje je zanimalo što se točno događa između njega i Claudije.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 – Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Komentara 10

Avatar drug Joža
drug Joža
23:47 14.06.2021.

Ostavio ju je zbog mlađeg dečka

DU
Deleted user
23:05 14.06.2021.

Svoju privatnost konstantno nabijaju drugima na nos a onda traže malo privatnosti? Pa tko vas tjera da slikate svaku kavu na balkonu i presvlačenje?

IP
info_punkt
14:12 14.06.2021.

Nek se sad vrati onoj prvoj i sve će biti OK. I tako svi imaju kokošji mozak, neće nitko ništa ni primjetiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije