Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata lica

Marija Husar Rimac (45) krstila sina Niku, Nina Badrić otkrila kako je bilo na slavlju

Nina Badrić
Foto: Promo
1/8
14.06.2021.
u 08:33

Osim Nine na krštenju je bilo i još poznatih lica. Slavlje svog nećaka nije propustila ni Marijina sestra, Ivana Husar Mlinac, ali ni David Vurdelja poznatiji kao Baby Dooks.

Protkeli vikend bilo je veselo u obitelji Marije Husar Rimac (45). Pjevačica je krstila 4-mjesečnog sina Niku, a fotografijom sa slavlja na svom se Instagramu pohvalila i Nina Badrić.  -Krstili smo našeg Niku - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u društvu malenog slavljenika, njegove majke Marije i oca Vjekoslava te prijatelja. Osim Nine na krštenju je bilo i još poznatih lica. Slavlje svog nećaka nije propustila ni Marijina sestra, Ivana Husar Mlinac, David Vurdelja poznatiji kao Baby Dooks, Alan Hržica, ali ni Marin Ivanović Stoka.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Mnogi su u komentarima hvalili i Nininu odjevnu kombinaciju. Naime, Nina je na slavlje stigla u šarenom odlijelu za kojeg su joj mnogi uputili komplimente i crvenim gležnjačama na vezanje. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
Inače, maleni Niko drugo je dijete Marije i supruga Vjekoslava. Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavila u listopadu prošle godine i rekla su tada kako je ova trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući.

Foto: Hrvatski hrvački savez
- Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco - ispričala je Marija u listopadu za Gloriju. Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna, pa je tako tik pred porod u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

Foto: reuters

VIDEO Pogledaje Večernjakov podcast sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 1

VO
vjeran.orsic74@gmail.com
17:31 14.06.2021.

Uf al ga pretjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije