Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojavio se i lažni

Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'

Foto: Instagram screenshot
1/9
24.02.2021.
u 06:30

No, pratitelji Gordane Marelli primijetili su kako joj već tjedan i pol dana nema korisničkog računa na Instagramu te su se mnogi pitali gdje je, a većina je zaključila kako je jednostavno sama izbrisala profil.

Ljubavna priča s TV ekrana između Gordane Marelli i Adama Kromera koja je prošle godine okrunila sociološki eksperiment "Brak na prvu" i dalje piše poglavlja. Naime, par koji isprva nije bio zajedno prema uputama stručnjaka, Goga i Adam, postali su roditelji u kolovozu prošle godine, a nedugo prije rođenja sina uselili su u novi stan na Šestinama. Nakon dva mjeseca par se iznenada preselio u Zadar.

No, pratitelji Gordane Marelli primijetili su kako joj već tjedan i pol dana nema korisničkog računa na Instagramu te su se mnogi pitali gdje je, a većina je zaključila kako je jednostavno sama izbrisala profil. Međutim, Goga je prošli petak napravila novi profil i snimila storyje u kojima je objasnila što se točno dogodilo. 

- Samo da vam see javim, živa sam, zdrava sam, sve okej osim što mi je Instagram blokirao moj korisnićki račun od prošlog petka.. tako daa nisam nestala, samo sam blokirana. Zašto? Kako? Nemam pojma.. Znam da se pojavio neki lažni račun, nakon što sam prijavila taj lažni, blokirali su moj račun, a lažni, naravno, ostao aktivan. Danas sam otvorila novi pa me možete zapratiti na ovaj novi - kazala je Gordana u videu i još dodala da, ukoliko je netko imao slična iskustva, da joj se javi. 

Istoga dana objavila je fotografiju svoje tročlane obitelji uz opis: "I tako se dogodilo nešto gotovo nemoguće...ne mogu u svoj profil već tjedan dana - nečijom POGREŠKOM! Nakon što se pojavio lažni profil na moje ime, taj lažni su ostavili, a moj deaktivirali...Nevjerojatno, ali istinito!! Ne mogu ništa više, osim čekati da mi ga vrate. A do tad ću koristiti ovaj". 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Goga i Adam su se zaljubili nakon što je show završio te su u samom finalu otkrili status veze, ali i to da je Goga trudna.

- Naše prijateljstvo se počelo pretvarati u romansu, kada smo nakon showa otišli na kavu pa ručak. Tu smo shvatili da bez pritiska koja nosi takav tip emisije, puno se bolje slažemo nego kada smo za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji, je da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - rekao nam je Adam tada.

 

Komentara 13

LI
linkser2
06:50 24.02.2021.

puno ti hvala da si ovo javila... evo par dana ne spavam jer te ne mogu "zapratiti" , buahahahah.. e bolesnog li svijeta!!!

AH
ahstovasmrzim
07:52 24.02.2021.

Sokatno. Kako se usudjuju.

RA
ramboto
12:10 24.02.2021.

Prvi put čujem za ove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije