Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVALI SU SE

Goga ponosno objavila fotke s početka veze s Adamom dok nitko nije znao za njih

Goga i Adam
Foto: Instagram
1/15
04.08.2020.
u 08:39

Nakon sudjelovanja u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" na RTL televiziji, Adam Kromer i Gordana Marelli koji isprva nisu bili spojeni par, na kraju su se zaljubili i sada čekaju dijete.

Bivša sudionica "Braka na prvu" Gordana Marelli i njezin partner Adam Kromer u iščekivanju su slatke prinove koja samo što nije stigla. Dok odbrojavaju sitno do velikog životnog poglavlja osnivanja obitelji i rođenja njihova sina, Gordana se na Instagramu prisjetila početka veze s Adamom s kojim je isprva skrivala odnos.

- Uspomene...početak naše priče. Čega se vi rado prisjetite? Podijelite - napisala je Gordana uz nekoliko fotografija nje i Adama dok su bili na odmoru na Bledu u Sloveniji.

Foto: Instagram

Par očekuje sina, a u nedavnom odgovaranju na pitanja fanova putem Instagrama otkrila je da su smislili imena za curicu, a potom je zatražila pomoć pratitelja da joj savjetuju kako nazvati sina.

Podsjetimo, nakon što su nedavno objavili da očekuju sina i uživaju u svojoj ljubavnoj priči, sudionici sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" Adam Kromer i Gordana Marelli imaju veliku podršku javnosti i pratitelja pa ih tako redovito obavještavaju o svojoj svakodnevnici. Par koji se upoznao u showu ''Brak na prvu'' vrijeme proveli su neko vrijeme u Omišu, a dosad su posjetili Baranju i odsjeli kod Adamove obitelji dok su u Zagrebu nedavno uredili stan na Šestinama. Gordana je nedavno odgovarala na pitanja fanova putem Instagrama te otkrila koliko se udebljala i kako se slažu njezin sin iz prvog braka i Adam.

Foto: Instagram screenshot

 Rekla je kako je zasad u trudnoći dobila devet kilograma i kako joj je termin poroda u kolovozu. Na pitanje zašto na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svog sina i Adama rekla je: "To dosta ljudi pita, a odgovor je – ni prije showa nisam objavljivala njegove slike, sin voli svoju privatnost, a ja to poštujem i ne želim ga izlagati ni javnosti ni komentarima.

Dodala je kako se sin veseli prinovi iako je sa svojih 16 godina u svom filmu. Rekla je kako ju je malo strah, ali Adam je obećao biti uz nju tijekom poroda. Adam i Goga upoznali su se u showu "Brak na prvu", ali stručnjaci ih u showu nisu spojili kao bračni par. Zaljubili su se nakon showa u kojem nisu bili isprva par, ali ljubav ih je našla kad su se najmanje nadali.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije