Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Bračni problemi zbog psihičke bolesti: Nedavno su proslavili godišnjicu, a sada jedva razgovaraju

Foto: profimedia
1/7
04.08.2020.
u 07:00

Nakon što je američki reper Kanye West održao skup za predsjedničku kandidaturu, mnogi su zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje, a neki su uvjereni i da je na pomolu razvod od reality zvijezde Kim Kardashian.

Kriza u sedmoj godini braka nije nepoznanica.

Mnogim velikim ljubavima upravo je taj broj bio presudan, a i Hollywoodu je to bila tema. Riječ je naravno o romantičnoj komediji "Sedam godina vjernosti" u kojem je glavnu ulogu odigrala diva Marilyn Monroe. Problem sa sedmom godinom braka imaju i reper Kanye West i reality zvijezda Kim Kardashian West. Iako su tek prije dva mjeseca proslavili šestu godišnjicu i tek zakoračili u, za mnoge, najosjetljivije razdoblje - mnogi su uvjereni da bi baš ova godina za njih mogla biti kobna. To dokazuju i posljednje informacije koje su izašle u medije, naime.

Nakon što je američki reper Kanye West održao skup za predsjedničku kandidaturu, mnogi su zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje, a neki su uvjereni i da je na pomolu razvod od reality zvijezde Kim Kardashian. Njihova veza činila se jednom od najjačih na američkoj hip-hop sceni, a pogotovo nakon što je Kanye priznao da ima teške psihičke probleme, za koje odbija primati adekvatnu terapiju. Trenutačno su u nezavidnoj situaciji, a prvi su put uživo razgovarali tek nedavno, nakon što je reper optužio suprugu da ga ona i njegova majka žele prisilno zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu. Ovo ipak nije prvi put da Kanye izvlači prljavo rublje svoje obitelji (pa čak i prijatelja) prije objavljivanja novog albuma - izvori bliski obitelji tvrde da je ovoga puta Kim prekipjelo. Kanye je na svom skupu ispričao kako je Kim zamalo pobacila njihovu kćerkicu North koja sada ima sedam godina, a nakon toga je serijom tweetova u cijelu situaciju uključio i njezinu majku Kris Jenner.

Kanye tvrdi kako ga Kris i Kim žele zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu, te da se od njih sakrio na svoj ranč u Wyomingu. Napisao je kako mu se Kris ne javlja na telefon iako ju je nazvao više puta jer joj želi objasniti da njegova djeca neće biti u Playboyu, kao što je bila njegova supruga. Isto tako tvrdi da je 'momagerica' kriva što je Kimina snimka seksa s R'n'B pjevačem Ray J-em izašla u javnost. Kazao je i da se želio razvesti od Kim već 2018. Sve tvitove obrisao je odmah nakon što ih je objavio, a na njegovu privatnom računu vidljivo je da ga je nekoliko ljudi došlo posjetiti na ranč. Između ostalih, i komičar Dave Chapelle. Neki poznati tvrde da su ga nazvali i da se čini da je s Westom sve u redu. Nazvao ga je i poduzetnik Elon Musk, s kojim je u posljednje vrijeme razvio blisko prijateljstvo, te i on tvrdi da se West u razgovoru na telefonu činio prisebnim. Iako je prošlo već nekoliko dana od početka Kanyeova 'čudnog' ponašanja, nitko se iz klana Kardashian-Jenner tri dana nije oglasio na društvenim mrežama i ne žele ništa komentirati za medije. Sve se promijenilo danas kada je Kim odlučila napisati podužu objavu na Instagramu. Podsjetila je pratitelje da se Kanye bori s bipolarnim poremećajem i da je situacija jako teška za cijelu obitelj. "Oni koji razumiju mentalne bolesti ili kompulzivno ponašanje znaju da je obitelj bespomoćna osim ako je riječ o maloljetniku.

Znam da je Kanye predmet kritika jer je javna osoba, a njegovi postupci izazivaju snažne emocije i razmišljanja. On je genijalna, ali komplicirana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umjetnik osjeća bol zbog gubitka majke te se nosi s pritiskom izolacije pojačanim njegovim bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski s njim znaju njegovu dušu i shvaćaju da se njegove riječi ponekad ne poklapaju s njegovim namjerama", napisala je Kim u objavi te zamolila medije, pratitelje i obožavatelje da budu suosjećajni i empatični. Situaciji nije pomogla ni tužba njihova bivšeg tjelesnog čuvara. Steve Stanulis je izašao je u javnost s optužbama kako su ga reper i supruga Kim "maltretirali i prekršili ugovor o povjerljivosti", a prijeti i da će poduzeti sudske mjere. Stanulis je nazvao Westa svojim "najzahtjevnijim klijentom koji stalno mijenja raspoloženja" u jednom podcastu još u svibnju, nakon čega su ga reperovi odvjetnici pokušali "ušutkati" tužbom od 10 milijuna dolara. West i Kardashian upoznali su se početkom 2000-ih, ali nisu postali prijatelji do 2008. Nakon godina intenzivnog druženja i ljubavnih brodoloma koje su doživjeli s drugim partnerima, 2013. su shvatili da su upravo stvoreni jedno za drugo, pa su se godinu dana poslije i vjenčali. Kanye je priznao da je bio uporan jer je zapravo, u najpoznatiju sestru Kardashian, bio zaljubljen godinama.

Njezina obitelj brzo ga je prihvatila, a Kim je bila uz njega tijekom najgorih životnih faza. Imao i prije nekoliko puta slom živaca u javnosti, ali supruga ga ni u jednom trenutku nije ni pomislila napustiti. Dopustila mu je i da je transformira, pa je od potrčka koji želi biti kopija nasljednice Paris Hilton izrasla u modnu ikonu, čiji stil kopira velik broj žena. Uz njegovu pomoć završila je i na naslovnici američkog Voguea. Veza im se učvrstila nakon što su postali roditelji četvero prekrasne djece. Reality zvijezda imala je velikih problema s prve dvije trudnoće, a drugo su dvoje u dobili uz pomoć surogat-majke. Iako nema sumnje da će im biti teško izgladiti sve nesuglasice, obožavatelji vjeruju da će uspjeti izaći na kraj i s ovom krizom, no kritičari su skeptični. Neki od njih vjeruju da je ovo izmišljena drama kako bi se publika istovremeno više zainteresirala za reperov novi album, ali i za novu sezonu showa 'Keeping up with the Kardashians'.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije