Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se

Snježana Dujmić je svaki dan kod Rajka u bolnici, a sad je objavila i njegovu omiljenu pjesmu

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
03.08.2020.
u 18:48

Snježana Dujmić nije bila raspoložena za razgovor, kada smo je nazvali samo nam je kazala da je pokušamo razumjeti jer strahuje za supruga.

Nema promjena u zdravstvenom stanju glazbenika Rajka Dujmića, koji je i dalje u komi nakon teške prometne nesreće koja se dogodila 29. srpnja na području Ravne Gore u Starom Lazu.

- Rajko je i dalje na odjelu intenzivne njege na Sušaku, a Snježana je u njihovoj vikendici u Gorskom kotaru i redovito odlazi u Rijeku. Nema promjene, preostalo nam je samo da se molimo da se probudi. Snježana njega iskreno voli, bez obzira na sve turbulencije u njihovom braku - kazao nam je izvor blizak obitelji. Rajkova supruga na Facebooku je potvrdila da je u bolnici te je objavila njegovu najdražu pjesmu Caruso glazbenika Lucia Dalla.

Foto: Daniel Pavlić

Snježana Dujmić nije bila raspoložena za razgovor, kada smo je nazvali samo nam je kazala da je pokušamo razumjeti jer strahuje za supruga. 

Nesreća mu se dogodila točno na njihovu 38. godišnjicu otkako je upoznao Snježanu. Rajko je htio njihovu godišnjicu proslaviti u njihovoj vikendici u Starom Lazu blizu Ravne Gore, gdje je Snježana boravila posljednjih nekoliko tjedana. Prije večere, otišao je supruzi kupiti dar, no pri povratku je sletio s ceste u provaliju duboku 11 metara. Slomljena su mu dva rebra, a dobio je i snažni udarac u glavu.

Podsjetimo, Snježana Dujmić nam je nakon nesreće kazala kako su Rajko i ona jako povezani, te da će napraviti sve da bude uz njega. Dodala je da će se ako treba i testirati na koronu. 
Rekla je kako se on uvijek vezao sigurnosnim pojasom, a njegov automobil marke VW Tiguan ima zračne jastuke koji su se otvorili u trenutku nesreće. Prema onome što je od očevidaca uspjela doznati, Rajko je pokušao sam izaći iz automobila, ali je imao jaku ozljedu glave. Mještani koji su mu pritekli u pomoć, priča Snježana, uopće ga nisu prepoznali. Mislili su da se radi o nekom mladiću i odmah su pozvali hitnu pomoć. – Rajko je bio pri svijesti kada je došla hitna pomoć koju je čekao čak 45 minuta. Nažalost, u kolima hitne pomoći je izgubio svijest. Ozljede su teške, ali on je borac i moramo svi vjerovati i moliti da će se izvući iz ovoga – kazala je.
Snježana Dujmić na Facebooku redovito poziva prijatelje da zajedno s njom mole za Rajka. Na toj je društvenoj mreži objavila i Dujmićev instrumental "Pjevaju šume", u kojem se čuju otkucaji srca.

- Sigurna sam da će Rajkovo srce kucati još dugo, napisala je Snježana.  

 

Komentara 3

Avatar salko1951
salko1951
08:31 04.08.2020.

Hitna došla za 45 minuta.

Avatar Golum
Golum
00:08 04.08.2020.

Molis Boga da se probudi da te jos malo namlati

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
07:04 04.08.2020.

Tuče li ju i u bolnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije