Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni kao prvog dana

Goga i Adam iz "Braka na prvu": Toliko uživamo u sinu da smo se odlučili na još jednu bebu

12.12.2021.
u 14:28

Iako ih eksperti nisu spojili, njih dvoje su se zaljubili, oženili i očekuju svoje drugo dijete

Najveće zvijezde prve sezone sociološkog eksperimenta „Brak na prvu“ svakako su bili Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (34), koje eksperti nisu spojili kao idealan par, no njih dvoje su se ipak zbližili tijekom snimanja, a druženje su nastavili i kasnije te se naposljetku i zaljubili. Danas su sretno oženjeni, imaju sina Noela, a kroz koji mjesec će Goga na svijet donijeti njihovo drugo dijete.
Trenutačno žive u Zadru kamo su preselili zbog Gordaninog prvog sina, svoje pravo vjenčanje organizirali su na pješčanoj plaži pred samo tridesetak uzvanika i život im se potpuno promijenio.

  - Oboje brinemo podjednako o djetetu, podrška smo jedno drugom i uskačemo kad treba. Imamo slične poglede na odgoj i sve što ide uz to i baš se nekako lijepo nadopunjujemo. Pa kad nam već tako dobro ide, odlučili smo se na još jednu bebu - kaže nam Goga i dodaje kako još nisu sigurni kako će nazvati drugog sina.- rekli su za 24sata

– Naše prijateljstvo počelo se pretvarati u romansu kada smo nakon showa otišli na kavu pa na ručak. Tu smo shvatili da se bez pritiska koji nosi takav tip emisije puno bolje slažemo nego kada smo si za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji jest da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili što nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije – rekao nam je tada Adam.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije